Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2015 06:53 - ПОДЗЕМНИТЕ БАЗИ И ИЗВЪНЗЕМНИТЕ
Автор: mit777 Категория: Забавление   
Прочетен: 1698 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 17.06.2015 07:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Има много подземти бази по света, но ето един малък списък.

1 – Дълси в Ню Мексико; 2 – Брекън Биийкънс в Уелс; 3 – Лос Аламос в Мексико; 4 – Пайн Гап – в Австралия;5 – Снежните планини в Австралия; 6 – Планинската верига Найла в Африка; 7 – Западно от Кинду в Африка; 8 – До Либийската граници с Египет; 9 – Мон Блан в Швейцария; 10 – Нарвик в Скандинавия; 11 – Готландските о-ви в Швеция; и много други места. Тези проекти се ръководят от секретни не-избирани международни управленски групи свързани с ООН.

        Има поне 1 400 от тези (ДПВБ) по света. 131 са в САЩ. Всяка година се изграждат 2 нови бази в САЩ в момента. Средната дълбочина на базите в момента е 4 и ? мили под земята (някои са по-плитки други по-дълбоки). Базите средно са с големина колкото нормален град. Всяка (ДПВБ) база струва между 17 и 26 милиарда долара, за да се построи и се финансира от парите от наркотиците на МИ-6/ЦРУ. Във всяка база има от 10 000 до 18 000 работници. Атомно захранвана сонда се използва, за да се копае под земята. Тази сонда минава през камъни с невероятна скорост и буквално разтопява скалата, за да образува гладка като стъкло повърхност около краищата на тунелите.

      На 20 май аз лично получих информация от бивш член на НАС (NSA – Национална Агенция по Сигурност) чрез трети човек. Искам да предпазя самоличността на този човек, така че ще го наричам г-н G. Това е първият път, в който тази информация става публична.

       G бил нает от НАС в края на 80-те и работил за тях до 1992 г. Той бил старши електрически инженер в подземната база Лос Аламос в Ню Мексико. G работел също и в (ДПВБ) Аламо Гордо в Ню Мексико и в подземна база в Хавай. Той каза че базата Лос Аламос стига до 2 мили под земята и има размер на малък град. Докато бил там, той видял редове хора в клетки, високи сиви извънземни и извънземен представител на рептилиите. G казва, че НАС се отнасяла много строго с всички работници и хората които работели там много здраво при сурови условия.

     Според G федералното правителство на САЩ, Военновъздушният флот на САЩ и Енергийния Департамент управляват ДПВБ в Хавай, където той работел. Тази база отива 2 мили под земята и се разпростира в Тихия Океан.

    В същата тази база, 3 много високи и мускулести „нордици” (които според G били рептилско-човешки хибриди, защото техните очи можели да се променят в такива с вертикални зеници) го преследвали в базата и го заплашили, че ще го убият, защото ги чул да говорят за някаква високотехнологична джаджа.

     Съвсем разбираемо, G бил емоционално уплашен и не искал да говори за тези преживявания с никой.

       На 23 май ми беше казано от този източник, че през юни ще има огромно количество земетресения породени от HAARP на западния бряг на Америка. И че ДПВБ-и там вече са евакуирани и затворени. Това се оказа 100% вярно, защото между 21 и 28 юни имаше най-малко 400 земетресения на западния бряг на Америка.

     Аз публикувах цялата тази информация във форума на „God like productions” в интернет и за часове публикацията беше хакната и махната.

      По ръководно нареждане, НАС е освободена от всички закони, в които не е включено името НАС в текста на закона. Което на практика значи че те могат да правят каквото си искат като не отговарят пред никой.

     Това е защото те имат взимане даване с извънземни видове и тяхното изкривено разбиране, че хората са деца и не могат да се справят с истината.

     В момента има вътрешна война в глобалното разузнавателно общество относно извънземните планове. Тази война е между негативните и позитивните фракции. По мое разбиране една от главните негативни фракции е групата центрирана около МИ-6 и ЦРУ наречена „Водолей” (Aquarius). Тази група прикрива истината, лъже нагло и дискредитира или убива всеки който се приближи до това да ги изобличи за това което всъщност се случва. Има също и позитивна група центрирана около флотското разузнаване наречена „КОМ-12” (Comm 12), от която изтича акуратна информация на публичната арена относно извънземните планове.

     Когато ракетата (не самолета) удари Пентагона на 9/11 – тя удари секцията с флотското разузнаване на сградата. Това беше част от вътрешната война между Водолей и КОМ-12, която се изигра.

       Водолей вербуваха Холивуд и масовата медия, да изопачи фактите за извънземните планове и да заслепят обществото за истината. Сър Мартин Уейкфилд Джейкъмб беше директор на телеграфните вестници през 1986 г. Той е също свързан с МИ-6 и е въвлечен в прането на нарко-пари на МИ-6 през Английската банка. Джейкъмб беше директор на Английската банка от 1987 г. до 1995 г. Бившият шеф на ЦРУ Улиям Кейси беше и шеф на съвета на медийната мрежа ABC. Много вътрешни източници отнасят ABC като „мрежата на ЦРУ”.

      Сивите и рептилоидните извънземни които работят заедно с военните в подземните бази, се наричат MIEC (ВИИК) – Военно-Индустриален Извънземен Комплекс. Това е недоброжелателна организация, както ще видите със следната информация. Има също и доброжелателни извънземни групи на тази планета. Тези групи не са част от ВИИК и са от Плеядите, Андромеда, Лира, Процион, Тау-Сети, Сириус А и Умо. Тези групи изглежда работят заедно в нещо като защитна „федерация”.
image  image
На 20 февруари 1954 г. делегация от тези групи се среща с администрацията на Айзенхауер в неуспешен опит да постигне съгласие по термоядрената военна програма на САЩ. Препъни камъка за тези преговори бил, че тези извънземни не искали да дадат технология, която да бъде използвана от военно-индустриалните фракции на администрацията на Айзенхауер. Тези миролюбиви хуманоидни същества отказали да влязат в развиващият се военно-индустриален извънземен комплекс (ВИИК) в САЩ, Британия, Русия и навсякъде другаде по планетата.

    На 11 юли 1934 г., първото съглашение със сивите от Орион било постигнато на борда на флотския кораб Балбоа. Това било едно от най-важните събития в човешката история, защото ни тласнало в роля, която не сме били подготвени да играем и относно това да бъдем домакини на недоброжелателна извънземна раса. Федералното правителство на САЩ пренебрегнало конституцията на САЩ, не казвайки на хората. Тук било мястото, където било сключено споразумението между сивите представляващи рептилиите от Орион и представители на американското разузнавателно общество. Според договора, в замяна на това че сивите ще доставят високи технологии (антигравитационни, метали и сплави, природозащитни, свободна енергия и медицински) правителството ще им позволи без затруднения да извършват отвличания на хора. Това било само при положение, че ще бъде предоставен списък с отвлечените на правителството и че отвлечените ще бъдат върнати ненаранени с изтрити спомени за случилото се.
image  image

     През 1944 г. било подписано второ разширение на договора, но имам много малко подробности за това.

     През май 1954 г. отново под администрацията на Айзенхауер трето допълнение на този договор било подписано и наречено „Договорът от Греада” (The Greada treaty). Сивите и рептилиите нагло нарушили договорните условия както ще видим после в тази информация. Договорът от Греада бил подписан във военноморската база Холоман в Ню Мексико. От сивите и „Ултра” звено на НАС. Оригиналният документ на този договор и извънземните материали от него могат да бъдат намерени днес в съоръжението на НАС, наречено „Синя Луна” под военновъздушната база Къркленд в Ню Мексико.

       Входът за тази подземна база е в планините Манзано. Също в тази местност се намира и технологичната база на секретният енергиен департамент. Днес устройства за свободна енергия направени благодарение на технологията на сивите и рептилите се изработват, за да бъдат използвани в космоса в базата на енергийния департамент.

     На 15 април 1964 г., двама работещи за агенциите се срещат на базата на „Проект Плутон” със сивите в пустинята в Ню Мексико, за да организират среща на 25 април във военновъздушната база Холоман – Ню Мексико. Тази среща била, за да се предоговори споразумението и като психологическо средство да се спечели време, за да може да се реши проблема с рептилиите и сивите.
https://www.youtube.com/watch?v=qQbTB_4QdaU  
     Сега се разкрива и една истински кошмарна ситуация. Фил Шнайдере бил геолог, структурен инженер и експерт по подземно тунелиране на американското правителство и ООН. Той е участвал в изграждането на много (ДПВБ) в Северна Америка и други страни. Фил беше убит от ЦРУ на 17 януари 1996 г. в своя апартамент в Уилсънвил в Портланд, Орегон.

image

     През 1979 г. в Дълси, Ню Мексико, Фил Шнайдер дълбаел в пустинята, за да построи спомагателна база в южния край на Дълси отгоре вече съществуващата подземна база там. А вече съществуващата база била построена от американското правителство през 40-те години на XX в. на под „операция Син Знак”, но след това била завладяна от сивите и рептилиите. В продължение на 2 дни, Фил и неговият екип дълбали 4 дупки в пустинята, които слизали надолу няколко хиляди фута.

      Някои от дупките продължавали да докарват мръсна пръст, гнили миризми и счупени машинни парчета, които били запратени долу в дупката. Сондажните машини и лазерите се връщали повредени когато били пращани надолу. А накрая била пратена сонда която се върнала тотално липсваща. Накрая долу били пратени хора. Фил бил първият човек, който слязъл. Той бил свален в издълбаното и когато стигнал дъното, на 3 метра от него седели двама сиви, високи 7 фута. Той бил вцепенен, но успял да изпразни един пълнител от пистолета си по тях. Докато презареждал, един от сивите поразил Фил с някакъв вид фазово оръжие, което му доставило висока доза радиационно отравяне, подобно на кобалтовата радиация, дори по-лошо. Белият дроб на Фил бил изгорен и той имаше голям белег по гърдите, който показа в своите лекции, които са достъпни на video.google.com. Пръстите на неговата лява ръка били изгорени, неговите кости били изгорени. Направо бил изпечен.

      Той бил подложен на радиационно-изолационна терапия за над 400 дена. В дупката били намерени големи метални цистерни изпълнени с човешки части – основно с жлези. В цистерните имало високотехнологични разбъркващи устройства, които пречели на кръвта да се съсирва.

         В Ацтек – Ню Мексико на 13 февруари 1948 г., катастрофирал летящ диск, който бил прибран от американските военни. Машината била 33 метра в диаметър и била направена от лек метал приличащ на алуминий. Летателния апарат съдържал извънземни рептилски тела. Били намерени също голям брой човешки части на борда.

      Похлупакът за сигурност „Над строго секретно” бил спуснат дори по-здраво, отколкото в случая с Розуел, за да се избегне масова паника.

      Следващия ден след катастрофата (апаратът е бил свален най-вероятно от военните), правителството купило собствеността от местните земевладелци. Свидетели в Ацтек наблюдавали прикрити правителствени камиони да влизат вън и вътре в местността с дни след катастрофата.

      Апаратът бил транспортиран до военновъздушната база Райт Патерсън. Дискът съединявал големи пръстени от метал, които се въртели около централна стабилизирана каюта. Нямало нитове, болтове, винтове или следи от работа с инструменти.

     Хората в Ацтек внимават какво говорят по адрес на падналия диск. Гражданите все още се следят от военните и до днес. Една възрастна дама казва, че мъжа й гледал военни камиони да влизат и излизат от зоната с дни. Тя казва че била много нервна относно цялата работа и не искала до говори с никой затова, освен със съпруга си. Била попитана дали вярва че там е станала НЛО катасрофа. Нейният отговор бил „Ако нищо не се е случило тук, как така военните дойдоха веднага на място... защо прикритите военни камиони влизаха и излизаха в каньона, защо отричат че са били тук... и защо им е да купуват земята в близост до предполагаемото място на катастрофата?”

      В Камбоджа през 1972 г., в пика на Виетнамската война, американски специален отряд който патрулирал, се натъкнал на група извънземни създания които товарели различни части от човешки тела в големи метални контейнери и ги запечатвали. Последвала битка в която имало загинали и от двете страни. Докато войниците се отдръпвали, извънземните бързо влезли в летателната си машина взимайки човешките части със себе си. Както обикновено, веднага било приложено масивно покритие на историята.

     Един от моите контакти в Уелс, който ще наричам „D”, за да предпазя неговата самоличност, бил потърсен от елитна разузнавателна организация наречена „Група 5-8”. Тази група била формирана от Маргарет Тачър през 80-те години да работи на места на катастрофирали извънземни апарати в Британия. Това е първият път, в който тази информация става публична.

     Въпреки че групата 5-8 била формирана от Маргарет Тачър, тя е група на ООН. Един от групата 5-8 наречен Джордж, показал на моя контакт карта за идентификация на ООН с холограми на нея. После Джордж докарал D на тайна среща на пътните служби.

      На това място Джордж показал на D снимки на човешки осакатявания, които били намерили близо до тежко охраняваната дълбоко подземна военна база Брекен в Уелс. Тези снимки били взети от запечатана местност, където имало НЛО-активност.

     Снимките показвали 16 годишно момиче и 20 годишно момче, на които били премахнати гениталиите, очните ябълки, устните и директно половината кожа липсвала. Джоржд казал че групата 5-8 редовно намирала къмпингуващи ванове в тази местност, в които собствениците били изчезнали.

     D разбираемо имал кошмари в продължение на седмици след това и скоро почнал да бъде следен от високотехнологичен Американски ван със сини светлини под него. Мисля че това е бил ван на НАС.

      Дни след това D получил заплахи за живота си по телефона. Обаждането било анонимно и гласяло да си трае или неговата къща ще бъде изгорена заедно с него. Джорж после се обадил на D и му казал че живота му е в опасност и да пусне информацията колкото може по-скоро, за да защити себе си. На следващият ден газов работник дошъл, веднага показал идентификация с отварянето на вратата, влязъл и проверил брояча. Когато си отишъл избухнал пожар, който почти изгорил къщата заедно с D и неговата съпруга. Къщата била в развалини и пожарната команда казала, че пожара мистериозно е започнал от мястото където бил работника.

      След това D, още един човек и аз разследвахме съобщения за дълбоки подземни военни бази и липсващи деца, около малко селище наречено Зенор в Корнуол. Имало е много наблюдения на извънземни същества по канарите там от 1960 г., много наблюдения на НЛО в местността и доста голяма прикрита военна активност. Според някои свидетели някои НЛО-та изчезвали в океана.

        Преди 2 години започнал проект на полицията на Девон и Корнуол класифициран като „секретен”. Копаело се за масови гробове на деца от полицията. Те проследили рапорти за много изчезнали деца в тази местност. Това е класифицирана информация, която D успял да разбере от неговите контакти. Още веднъж това е първият случай, в който тази информация става обществено достояние. От това което аз разбрах обаче, полицията не е открила тела, а местността за копане била оградена, за да не се вижда от хората.

     Аз мисля че полицията е търсила на грешно място, защото активността изглежда да идва под земята. Когато поетът Д. Х. Лорънс бил отседнал в малка вила в Зенор, той чул експлозии идващи под земята. А Алистър Кроули, който бил агент на МИ-6 е прекарал доста време в Зенор. Както вече казах МИ-6 и ЦРУ са дълбоко замесени в извънземните планове и аз мисля че Алистър Кроули също е бил затънал здраво в тази работа.

      Алистър Кроули е извършвал много сатанински ритуали във вила в Зенор (изглежда има много близка връзка между сатанизма, сивите и рептилиите). В тази вила една нощ след като Кроули напуснал, една жена с име Ка Кокс починала от удар, нейният съпруг полудял и свършил в приютa за душевно болни Бодмин. Мъжът казал че рептилоидно същество се материализирало в къщата и аз мисля че Ка Кокс умряла при вида на гледката. Полицейските досиета отнасящи се до нейната смърт били откраднати от полицейското управление след това.

     Алистър Кроули е бил също и в Монтоук в Ню Йорк, когато проектът бил напълно развит и имало квантово-енергийна решетъчна линия която свързва Монтоук със Зинор и древните камъни Мен Ан Тол (Men An Tol) в Корнуел.

      След пожара в къщата на D, всичко беше наред в продължение на 2 години. Изведнъж след 2 дни разследване за изчезналите деца в Зенор, пред къщата на D се появиха мъже с фенерчета гледащи какво става вътре. Това е тактика за сплашване използвана от разузнавателните агенции.

     Загатнах само малко за това какво става в Зенор, защото няма място за всичко в тази статия. По-голямата картина ще стане публично достояние скоро.

     Та какво става с човешките осакатявания и изчезнали хора? Истината по този въпрос е, че сивите и рептилиите се хранят от секрециите на жлезите и хормоните, чрез вид осмоза. Затова главни органи са взимани от хората. Вашият разум може да иска да изпадне в отрицание на случващото се, но ако започнете да се ровите ще откриете че това е 100% вярно. В сайта Crowed skies има видео извадено от подземното съоръжение в Дълси, което показва сиви вътре в цистерните да поглъщат тези кръвни смеси чрез кожата си.

     Изследователите Бил Хамилтън и Тал Левеск (познат като Джейсън Бишоп) получили сведения от работници в базата Дълси, които работили там през 70-те години, когато тя се била управлявала съвместно от ЦРУ, сиви и рептилии. Това било преди извънземните напълно да завладеят базата и да изхвърлят хората оттам.

     Работниците казват че съоръжението Дълси отива надолу поне 7 нива. Ниво 6, разговорно сред работниците, се нарича „залата на кошмарите”. Те разказват за странни експерименти и многокраки хора, които изглеждали полу-човеци и полу-октоподи, рептилоидни хуманоиди, същества с мека кожа с ръце като хора и които плачат като бебета и имитират човешки думи. Също огромна смесица гущероподобни хора в клетки, няколко клетки с крилати хора, от 3,5 до 7 фута високи, прилепоподобни и фантастични крилати същества. На ниво 7 имало хиляди редове от хора и генетични смесици на хора в замразено състояние, цистерни с човешки ембриони, където ембрионите били в различен стадий на развитие. Други работници казват, че са станали свидетели на сцени дори по ужасяващи от това и отказват да говорят за тях. Един работник казал на Бил Хамилтън” „Аз често се натъквах на хора в клетки, обикновено упоени или дрогирани, но понякога те плачеха и молеха за помощ. На нас ни казваха че те са луди и са замесени във високорисков лекарствен тест, който да излекува лудостта им. Беше ни казано никога да не говорим за това. В началото вярвахме на тази история. Накрая през 1978 г. малка група работници откри истината”.

     Томас Кастело бил един от работниците по сигурността в съоръжението Дълси. Томас работил 7 години за корпорацията Ранд в Калифорния. Той бил прехвърлен в Дълси през 1977 г. Той изчислил, че там имало повече от 18 000 ниски сиви, а видял също и високи рептилии.

Джеймс Касболт за подземните бази и извънземните
     Томас знаел за 7 нива, но казва, че е могло да има и повече. Той казва че извънземните били на нива 5, 6 и 7. Колкото по-дълбоко се отива, толкова по-висока ауторизация за достъп е нужна. Единствената табела на английски е над совалковата тунелна система и тя гласи: „Към Лос Аламос”. Совалката се движила с 2.7 пъти скоростта на звука. Повечето табели в Дълси са на извънземен символичен език и универсална система, която се разбира от хора и извънземни. Томас казва че други совалкови връзки от Дълси водят до Педж Аризона, Зона 51 Невада, Таос Карлсбад, Дейтил Ню Мексико, Колорадо Спрингс и Крийд Колорадо. Томас казва също че има огромен брой такива совалкови свръзки под САЩ, които се разпростират в глобална система от тунели, до други подземни бази в други държави.
image
https://www.youtube.com/watch?v=4gSKPz52cVw  

    Томас Кастело казва, че под второ ниво на съоръжението Дълси, всеки се притегля чисто гол и му се дава униформа. Всяка промяна в теглото се отбелязва и ако има промяна в теглото от 3 паунда (1,5 килограма) или повече, хората се гледат на рентген. На входовете на всички по-чувствителни зони има теглилки и теглото на човека трябва да съвпадне с тяхната идентификационна карта и код, за да им се даде достъп.

      Томас Кастело прекарал тайно много неща извън Дълси преди да избяга, което включва 27 сета от 8х10 снимки на извънземни и генетично направени същества в цистерни. Една видео касета от камера за скрито наблюдение, която започва с показването на компютърни банки, после цистерни, доста изгледи от залата на кошмарите, 2ма сиви и табелата със знака „Към Лос Аламос”, както и 20 секундно пристигане на совалката.

* 25 страници диаграми, химически формули, схеми и извънземно оборудване.

* Копие от новото споразумение между правителството и извънземните с подписи.

* Две страници оригинални документи подписани от Роналд Рейгън (по това време губернатор на Калифорния). Всяка страница съдържала подписа на Рейгън, плюс други подписи на политици и 4 извънземни подписа.

* Светлинното оръжие на Томас Кастело (вид лазерно оръжие използвано от офицерите по сигурността в Дълси).

* Томас поставил оригиналите на тези предмети и ги поставил в запечатана тежка пластмасова кутия без кислород. 5 копия има в 5 други кутии на 5 различни места и пазени от 5 различни личности, за които знае само Томас Кастело.

     Аз разбирам че тези хора са уплашени да издадат тези доказателства при положение че жената и детето на Томас Кастело били отвлечени кратко след това и после изччезнали в Пуерто Рико (сега се предполага че са мъртви). Но ако някой от вас, който чете това е от онези 5-ма, моля контактувайте с мен анонимно и можем да уредим да ми изпратете копие. Аз бих могъл да го извадя на голямата сцена и в по-голям мащаб. Моят e-mail адрес ще бъде даден на края на тази статия.

     Това е част от интервюто на Томас Кастело преди той да изчезне:

     „Казвам че има извънземни в няколко подземни бази в тази страна и много ужасни неща се случват на там. Ако аз умра преди това да бъде доказано, търсете за доказателства. Изисквайте правителството да ги признае. Ако достатъчно хора го изискат, те ще намерят начин да обяснят за базата или поне да обяснят защо трябва да го пазят в тайна. Има много хора, които работят в Дълси, които ме познават. Аз предизвиквам тези колеги да говорят анонимно. Изпратете писмо да потвърдите това, което обясних. В името на смелите мъже, жени деца и извънземни, които умряха опитвайки се да направят така че широката публика да узнае какво става в съоръжението в Дълси. Изобличете това ужасно място преди хиляди други невинни хора да бъдат измъчвани и да умрат по неизразим начин.”     Корпорацията Ранд, която е свързана с изграждането на тези подземни бази е пуснала за публикация „Докладът Ропър”. Това е трето поколение доклад, който казва според техните изследвания че 1 от 10 човека е бил отвличан и имплантиран от сивите и рептилиите и се завръща с изтрити спомени за това. Този доклад е бил изпратен до 110 хиляди клинични психиатъра в САЩ.

     Докладът Ропър също казва че жени са били изнасилвани от рептилоидни извънземни, като част от протичаща генетична програма от тях. Колкото и фантастично да изглежда това, то е подкрепено от световни топ лекари като Джон Мак и много други. Има 90 загрижени психиатри, учени в САЩ, които се опитват да създадат организация, за да спрат секретността за тази ужасяваща ситуация.

     Те казват че поради договорните взаимоотношения между правителството и извънземните, това се равнява на изнасилвания спонсорирани от правителството. Според Доклада Ропър 99.3% от отвлечените, които са били използвани в протичащата генетична извънземна програма са жени и 0.7% са мъже.

    Аз лично съм виждал разузнавателни документи очерци за проблемът със сивите и рептилиите, които показват, че те са въвлечени в генетичен саботаж над човешката раса. Планът на сивите и рептилиите е бавно и тайно да превземат планетата в следващите 30 години, да намалят населението и да управляват планетата от подземията, използвайки населението на повърхността като храна, когато и както поискат. Британското, Руското и Американското правителство свалят средно по 1 летателен апарат на сиви и рептилии на месец, с фазови оръжия разработени с технологията на Тесла.

    Руснаците имат зони с големина на футболни игрища, пълни с катастрофирали апарати. Ако това не е инвазия, не знам какво е.

    Британското, Руското и Американското правителство са станали „кръвни братя” и най-добри приятели заради извънземните планове. Студената война между Русия и САЩ беше престорена враждебност и фалшификация, за да могат тези правителства да разработят ядрени оръжейни програми, за да се справят с извънземната опасност. Студената война беше лъжа за публиката и да отнеме вниманието от това за какво се разработват ядрените оръжейни програми, не срещу Русия, а като последен изход срещу сивите и рептилиите.

     Щаб квартирата на тайната международна ръководна организация натоварена да се занимава с извънземния феномен е в Женева, Швейцария. Управляващата група е съставена от представители на правителствата, които са въвлечени, както и ръководни членове на група позната като Билдербергите. Както съм казвал вече, Британското, Американското и Руското правителство работят заедно заради заплахата за планетата от сиви/рептилии. Въпреки това ситуацията е толкова страшна, че тези правителства са се разделили на паникьосани фракции, някои от които са ни „продали” и директно помагат на сивите и рептилиите.

     Според много достоверен американски източник – Улиям Купър – най-важните срещи на това международно управленско тяло се извършват в ядрена подводница под полярните ледени шапки.

     Секретността е такава, че това е единствения метод определени съобщения да не могат да бъдат подслушани и това е единственото място, на което те дискутират техните най-големи тайни

Гласувай:
7
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2231475
Постинги: 741
Коментари: 278
Гласове: 920
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930