Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2015 05:48 - Човекът е само енергийна суровина за извънземните
Автор: mit777 Категория: Забавление   
Прочетен: 2135 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.11.2015 05:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпросът защо извънземни гости посещават Земята, вълнува изследователите от дълго време. Колкото по-често се забелязват НЛО  в атмосферата на Земята, толкова повече проблеми и катастрофи се случват на нея. Създава се впечатлението, че всичко, което се случва е по предназначение. А извънземните посетители всъщност не предупреждават земляните за бедствията, а  ги провокират сами.
image

Но какво, всъщност, те могат да искат от хората? Има многобройни  хипотези, които твърдят, че хората са само храна за извънземните, нито повече, нито по-малко. Човешкото тяло съдържа голям брой протеини. Сами по себе си  те са много питателни  и могат да зареждат с енергия за няколко дни, да не говорим за часове. Не напразно от лицето на планетата изчезват хиляди хора, чиито тела никога са били намерени.

Тази хипотеза е доста странна и може да изплаши дори и най-заклетия скептик, но фактите я подкрепят:  на оживени места често се появяват НЛО. Ако се появят няколко неидентифицирани обекта, тогава със сигурност се случват някакви инциденти със смърт на хора. Но телата на мъртвите изчезват безследно.

Например, по време на футболни мачове, по време на концерти. Може би извънземните в такива моменти пристигат само за да контролират броя на жертвите, както и за това навреме да се намесят. Във всеки такъв случай изчезват хора. Животни също изчезват при контакт с извънземни, а освен това ако над животни се появи НЛО във въздуха, те започват да се държат много агресивно. След неконтролирана агресия животните дълго време не могат да дойдат на себе си, те са унили и болни. Съществува научна хипотеза, че извънземните просто имат нужда от храна, така че те използват за тази цел хора и животни.

В допълнение към храната на физиологично ниво, човек може да даде на извънземните и храна на психично ниво. Учените са доказали съществуването на аурата около човека. Това е своеобразна енергийна обвивка , която е податлива на атаки и въздействия. Енергия човек може да си набавя както от космоса, така и от земята. Най-вероятно, извънземните се захранват от енергията на земляните за да могат да съществуват пълноценно.

А менталното тяло на човека дори има способността да пътува в пространството и времето. Не случайно на света има медиуми и екстрасенси. Тези хора са в състояние да погледнат отвъд реалността и да определят причинно-следствената връзка на събитията. През последните години тези хора на планетата стават все повече и повече. А изследователите казват, че в близко бъдеще енергийните възможности на човека ще станат неограничени. Може би точно това привлича извънземните посетители.

Едуард Сноудън: Извънземните кодират сигналите си като „космическо фоново микровълново излъчване“

 Извънземните могат да се захранват с човешка енергия по  различни начини. Така например, на места с много хора винаги има прекомерна ментална активност на  човека. Обединили се по някакъв признак, като например религиозен, хората са в състояние да обединят техните енергийни полета, за да постигнат конкретни цели. Чрез обединението на индивидуални биополета, може да се получи планетарно енергийно поле. Това се случва най-вече на големи религиозно празници, когато милиони хора се молят по едно и също време.

Учените са доказали, че молитвата лекува, тя е в състояние да променя структурата на човешките клетки, затова познавайки възможностите на човешкото тяло да се самолекува, извънземните посетители се интересуват от струпването на хора именно в тези моменти, когато освобождаването на енергия от човешкото тяло е максимално. Много религиозни групи смятат, че съществува универсален разум, универсален Бог. Че всеки човек в вложил капка своя енергия в него. И обръщайки се за помощ към небето, към Бога, човек получава помощ от Вселената.

Но ако извънземните са толкова напреднали, защо не се захранват с енергията на вселенския поток, а продължават да правят това чрез обикновените смъртни хора? Някои учени са склонни да твърдят, че с техните молитви хората викат боговете, които са и извънземните посетители. Те идват при земните обитатели, но се държат по странен начин. Не така, както биха искали хората.

Освен това извънземните често посещават находища със злато и кварц. Учените са установили, че за да се добият злато и кварц на друга планета, трябва да се създадат много сложни условия, каквито съществуват от хиляди години на Земята. Ето защо тези изкопаеми са толкова интересни за извънземните. Те могат да се използват за създаването на гориво и слънчеви батерии, за външната обшивка на корпуса на кораба. Във всеки случай на Земята злато и кварц изобилстват, но човечеството не се е научило да ги използва пълноценно.

Все повече и повече доказателства насочват мисленето на изследователите към това, че Земята е само суровинна база за извънземните посетители. А как ни се иска да вярваме в това, че те са в състояние да подтикнат човечеството към стремително развитие, могат да ни дадат знания, които ще ни позволят да пътуваме из космоса. Но може би ние ги устройваме и като донори на енергия и храна. Теориите за това, че извънземните искат да превземат Земята са твърде неоснователни, тъй като ако това бе така, с тези технологии, каквито имат  извънземните, планетата отдавна би била тяхна.

Разбира се, ако извънземните гостите не искат сами да влизат в контакт с хората, ние няма да получим необходимата ни информация. Учените са обезпокоени от нарастващия брой на глобални катастрофи, които се сипят върху главите на хората. От друга страна, не са ли самите хора виновни за всичко, което се случва? Много удобно е да се винят за всичко извънземните посетители, които нарушат равновесието в природата и течението на времето. Но все още собственик на Земята е човекът, а той е отговорен за всичко, което се случва на нея. Развивайки себе си и технологиите, човечеството се приближава с всеки ден към просторите на космоса, където, може би, извънземните ще встъпят с нас в контакт.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2601907
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 952
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031