Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2015 10:00 - Радиестезистът Димитър Колев от Кюстендил взел награда за открит масов римски гроб, отключва домове на покойници
Автор: mit777 Категория: Забавление   
Прочетен: 1099 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 24.08.2015 10:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Чудакът намерил 2000 подземни залежа на вода, пее, свири, поправя чадъри.

 

image

69-годишният Димитър Колев от Кюстендил удивява с всевъзможни таланти – пее, свири, повече от 40 години се занимава с хидрология и радиестезия. Благодарение на радиестезични методи Димитър открил масов римски гроб и получил за награда 50 лв. Димитър Колев отключва врати на покойници с прокурорско разрешение, с помощта на махало открива над 2000 подземни води. Той е бивш военен, който е бил и механик – водач на сонда. Членува в дружеството на радиестезистите, откривал е подземни водни залежи и в Сърбия. Той работи с т.нар. багети – пръчки за откриване на вода, като те непременно трябва да са изработени от леска или джанка, уточнява чудакът. Димитър има и компас за разпределение на азимутите, както и махало, заредено с вода.

Бай Митко, както го наричат всички, твърди, че този процес изисква изключително спокойствие и че усещането се получава чрез биотокове и индукция. Според него радиестезията е наука, която има приложение във всички области на човешкото познание и дейности. „Ако не са тези вълни, не може да имаме нито мобилни телефони, нито радиа и телевизии. Няма да можем да слушаме музика или новини. Различават се девет вида вълни, всяка една от тях има своята функция върху човешкия организъм. Една от тях показва аурата на човека и тя е постоянна, като влиза в контакт с останалите вълни и по този начин влиза в резонанс с останалите. Поради тази причина много хора страдат от екологични заболявания, които се дължат на слънчевите изригвания”, сподели той.

Бай Митко е завършил специален курс по радиестезия с биоенергичен спектър и притежава удостоверение.

„Много от хората са невярващи, а най-опасни са тези в неговата астрална функция, тогава съответният човек има ръжда в главата и той трябва да я изхвърли. В хората не трябва да има злоба, завист, подливане на вода. Такива индивиди са мои врагове, защото са скептици и пр. Моят девиз е „От битака при Митака”. Защото хората си купуват чадъри от левчето, които не траят дълго и след това идват при мене за поправка. Аз им взимам по 2 лв., но поне ги правя здрави”,усмихва се Димитър.

Той е доволен от живота, че му е предоставил тази възможност да носи радост на хората, като им открива вода за кладенци, с които те напояват градините си, или ги спасява, когато са си изгубили ключовете. „Наскоро един човек от Коняво си беше забравил ключовете в Дубай, та и на него му отворих вратата. По пръстите си усещам дали ключалката ще щракне и ще се влезе вътре. Никога не съм си позволявал да карам хората да хвърлят излишни разходи да копаят в земята и там да не намерят вода. Винаги съм бил отговорен към работата си с радиестезията. Аз, освен че откривам вода, съм и единствения чадържия в града, както и майстор ключар. В присъствието на прокурор и представители на МВР с прокурорско решение отключвам врати на самотно починали хора и това се е случвало неведнъж на различни адреси”, разказва за приключенията си кюстендилецът.

Бай Митко свири от малък на китара и обича да пее старите песни на Лили Иванова, Георги Минчев, Йорданка Христова, Том Джонс, Елвис Пресли и Джони Холидей. Свири много хубаво и на устна хармоника български туристически песни и валсове. Много хора го наричат още „самороден талант и чудак”.

През 1986 г. в с. Богослов над Кюстендил в местността Плео открива масов гроб на хора, изгорени на клада, още от римската епоха. Изчистват могилата от РИМ и тогавашният управник на Кюстендил Андрей Савов го награждава с 50 лв. В дейността му много му помага книгата „Радиестезия за всекиго” от електроинженера Стоян Бъчваров, която му е подарена от Евелина Бъчварова.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2616001
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 953
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930