Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2015 07:02 - Проф. Мулдашев: Под земята живеят развити цивилизации! Мистичната сила на свръххората от Шамбала ръководи света
Автор: mit777 Категория: Забавление   
Прочетен: 2185 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 20.06.2015 07:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Проф. Мулдашев е офталмолог, но проявява интерес към Земните тайни.
                 Представям ви Ернст Мулдашев

Проф. Мулдашев участва активно в експедиции за да задоволи интереса си към загадките и мистериите по Земята. Експедиция на остров Крит е една от многото, в която се включва световноизвестният професор.
http://vbox7.com/play:18f1bb57  Ернст Мулдашев във Всяка неделя [1/4]

От легендите се знае, че на остров Крит живее легендарното чудовище Минотавър известно с това, че яде хора. На този остров се намира и загадъчния лабиринт на Минотавъра, твърдят месните хора.
imageПрофесор Мулдашев посетил подземията на остров Крит, разказва за мистериозната Шамбала
Мистичната сила на свръххората от Шамбала ръководи света
image

image
През 2008 година експедиция предвождана от проф. Мулдашев се натъква на много интересни тунели под сушата на острова. Тези невероятни тунели обикаляли около зали с необикновени колони.

В тези чудни зали експедицията се натъква на антични саркофази, които имали отдушници под формата на тръби насочени към повърхността.

Специалистите в експедицията стигнали до заключението, че това място е някакво чистилище, което в миналото е било обитавано от Минотавърът. Той бил древен мутант, който професорът не успява да види.

Когато продължават нататък хората от експедицията се натъкват на бариера или по точно стена, която неприятно ги изненадва.

Те са възпрепятствани да продължат по нататък от стената 25 минути, след като са влезли в мистериозния лабиринт. Тази преграда не позволила на проф. Мулдашев и неговите спътници да продължат своята обиколка под Земята и да разкрият какви тайни са скрити там.

След интервал от 9 месеца учените заедно с Мулдашев отново се връщат да продължат своите проучвания на лабиринтите.
Эрнст Мулдашев.Многомерность https://www.youtube.com/watch?v=XVkxGF_JsQE 

След влизането на групата учени под Земята на остров Крит ги очаква доста неприятен сюрприз. Две минути след навлизането им в тайнствения лабиринт същата бариера се препречва на пътя им, въпреки, че влизат от същия вход.

Експедицията решава да смени маршрута си, като потеглят през един коридор встрани, който им се видял проходим. Едва изминали няколко крачки напред, същата стена се появила и ги спряла да продължат.

Този инцидент подсказал на Мулдашев и другите учени, че обитателите на царството под земята не желаят гости и ако първия път са ги допуснали малко по навътре да задоволят любопитството си, то сега достъп по навътре категорично им е отказан.
Проф. Мулдашев преглежда в България

ЕРНСТ МУЛДАШЕВ:България отива под водата, небето вече няма да е синьо Континенти няма да има 

Според прочутия професор офталмолог и търсач на мистерии и загадки под Земята живеят неизвестни цивилизации, които са изключително развити и разполагат с уникални технологии и много други непознати за нас постижения.

Проф. Мулдашев разказва за мистериозната Шамбала в Хималаите (ВИДЕО)

Шамбала – в търсене на земния рай

image

http://www.chudesa.net/шамбала-в-търсене-на-земния-рай/  
  image
Проф. Мулдашев успял да проникне в подземния свят (ВИДЕО)










Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2602604
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 952
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031