Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2015 06:42 - Соларни същества управляват човечеството
Автор: mit777 Категория: Забавление   
Прочетен: 1085 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 07.06.2015 06:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Слънцето, този могъщ източник на светлина и топлина, олицетворява животворното начало на всички органични твари и изпепеляващата им гибел в огнените му обятия след милиарди години. Обожествявано от най-великите земни цивилизации, то е превърнато в символ на всичко съществуващо и творец на Всемира от фараона Ехнатон. Но днес простосмъртните едва ли допускат, че дневната ни звезда е не само първоизточник и регулатор на живота, но и …негова среда за обитаване.
Снимките са на аномални обекти в околностите на Слънцето, заснети от космическия спътник на НАСА SOHO между 1995 г. и 2002 г.
image

Соларни пришълци се заселиха у нас
Соларни култове и общества в цялата човешка история са считали Слънцето за живо същество, олицетворяващо божествения гняв и справедливост. Древноиндийските “Веди” наричат повечето привидно необитаеми планети от свитата на огнения бог “грахас” – населени със живи същества светове. Но в древните текстове срещаме изумително твърдение и за обитателите на …Слънцето. Брамините ги описват като притежаващи тяло, състоящо се от огнена енергия. Прастари легенди от долината на Нил разказват, че след като Слънцето залязло за първи път, богинята-крава Хатор изпратила с него огнени същества, за да не изгуби своята топлина. В новозаветното “Откровение на Йоан” (19:17) се говори за “ангел, стоящ в слънцето”, който призовава всички птици да се хранят с труповете на унищожените при Апокалипсиса “свободни и роби, малки и големи”. А съвременният парапсихолог Арон Донахю твърди, че е пътувал с астралното си тяло до огнения ад на Слънцето и срещнал там враждебно ангелическо присъствие, което го върнало шокиран обратно далеч от непристъпната си обител.
Соларни същества управляват човечеството
image

В последните три столетия невероятната хипотеза за живот на Слънцето се възприема и от авторитетни учени. През първата половина на ХІХ век е широко приета теорията на английския астроном Уилям Хершел, който, изследвайки слънчевите петна, стига до извода, че вътрешността на Слънцето е студена, а може би дори обитаема. В публикуваната си през 1984 г. уникална разработка руският изследовател Борис Соломин обосновава хипотезата за съществуване на плазмен живот на Слънцето и неговото въздействие върху земната биосфера. Според Соломин магнитно-плазмени структури от горещ йонизиран газ със силно магнитно поле, наречени “плазмоиди”, периодично напускат огненото светило и ускорени от слънчевите избухвания, достигат и навлизат в радиационните пояси и йоносферата на Земята и се спускат в ниските слоеве на атмосферата. В края на 50-те години на миналия век Тревор Констейбъл пръв успява да фотографира над калифорнийската пустиня Мохаве ефирните небелтъчни форми на живот, наречени “критери” (създания) от италианеца Лучиано Боконе.
Соларни централи България

Още в зората на времето хората са осъзнавали намесата на могъщите плазмени същества от Слънцето и са ги наричали “сияещите” или “стихийни духове”. Древните египтяни са вярвали, че слънчевият бог Ра е създал човешкия род от сълзите си. Много явления от духовния мир на човека се свързват с огъня и огнените елементи като соларни символи. Зороастрийците са почитали огъня като главна духовна стихия. В древногръцката митология Прометей принася духовен дар във вид на небесен огън. Бог в Стария завет се явява на Мойсей като пламтящ храст – неизгаряща къпина и като светещ в нощта огнен стълб в похода към Обетованата земя, а на пророк Исая – като огнен серафим. От новозаветните текстове познаваме и огненото превъплъщение на Христос на планината Фавор. В учението на видния теософ Рьорих централно място заема Светът на Огъня. Изследванията на промените в соларната активност през последните 5000 г. от американския астроном Джон Еди потвърждават, че появата на 17 човешки етногенезиса съвпада както с най-ниските, така и с най-високи стойности в основния 11-годишен слънчев цикъл. Някои сравняват областите и периметъра на появата на тези цивилизации върху глобуса с “удари на бич”, следващи меридианите, паралелите или разположени под ъгъл спрямо тях, но винаги с правилна геометрия.
Слънчеви хора
image

Учените установиха, че човешкото тяло излъчва, комуникира със, и е създадено от светлината!
Пратениците от Слънцето могат да приемат всякакви форми, да преминават във видимия спектър и да развиват невероятни скорости. От хилядолетия тяхната мимикрия влияе и върху противоречивото им възприемане в митологията и религиозните текстове. Те са и божествените ангелически създания серафими, и фантастичните дракони, грифони или демони на злото, а появата им се свързва с революционни научни открития, но и с опустошителни бедствия, епидемии и войни. Има сериозни доказателства, че тези същества и свързаните с тях процеси на Слънцето са в основата на глобалното затопляне и на феномените кълбовидна мълния, спонтанното човешко самозапалване, масовите самоубийства на птици във високи сгради, както и на катастрофалните горски пожари през последните години.

Енергийната ефективностimageimage
image




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2600499
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 952
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031