Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2014 11:48 - Лунни мистерии - Досиетата Х
Автор: mit777 Категория: Забавление   
Прочетен: 5961 Коментари: 7 Гласове:
12

Последна промяна: 31.12.2014 15:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Астронавтите Нийл Армстронг и Едуин Олдрин: „Тук има други космически кораби!”. Снимки на „Рейнджър-3” показват странни куполи вътре в кратерите, предполага се - градове. Уволнен експерт от НАСА разказва за намерени древни руини с изкуствен произход и технология за управление на гравитацията
image
Нийл Армстронг - първият човек, стъпил на Луната. image
  Следващият логичен въпрос е как се развява националния флаг, след като на Луната няма атмосфера и следователно няма и вятър? image Тази снимка ще роди знаменитото изречение "Една малка стъпка на човека и гигантски скок на човечеството". Има обаче и хора, които си задават въпроса как след като Армстронг е първият, е фотографиран отдолу как стъпва върху повърхността. Кой от колегите му е изпълнявал тази мисия?

 

Дълги години астрономи от различни страни по света наблюдават на Луната необяснима активност. Това се случва много преди на нейната повърхност да стъпи крака на американски астронавт. Неотдавна е обнародван удивителен документ - отчет за необяснени до днес инциденти, свързани с опити за изучаване на Луната.

 Астронавти, летяли до Луната в рамките на програмите „Аполо", много често били съпровождани от НЛО. Официална фотография на НАСА, получена по време на полета на „Аполо 12", е запечатала много ясно голямо НЛО, кръжащо над астронавтите.

 Правителствената политика на секретност около НЛО е великолепно описана и документирана в няколко книги на известни астрономи, като например Алън Хайнек (консултант на ВВС на САЩ по проблемите на НЛО), майор Доналд Кейхоа, Тимъти Гууд и много други професионални изследователи. Един от експертите, на които може да се има доверие е Кристофър Крафт, в миналото директор на НАСА. Той предоставя следния запис, направен в Хюстън по време на лунната мисия на „Аполо 11"

 Астронавтите Нийл Армстронг и Едуин Олдрин предават от Луната: „Това са гигантски кръпки. Не, не, не...Това не е оптическа илюзия. В това не може да има съмнения!"

 Управление на полетите (центъра в Хюстън): „Какво...какво...какво? Какво се случва, по дяволите? Какво стана?"

 Астронавтите: „Те са тук под повърхността".

 Управление на полетите: „Какво има там?...(Връзката прекъсва). Центърът за управление вика „Аполо 11".

 Астронавтите: „Ние видяхме няколко гости. Те бяха там известно време, проверяваха оборудването."

 Управление на полетите: „Повторете последното си съобщение."

 Астронавтите: „Тук има други космически кораби. Те стоят по права линия от другата страна на кратера."

 Управление на полетите: „Повторете... повторете!!!

 Астронавтите: „Разрешете ни да сондираме тази сфера....Моите ръце треперят така силно, че не мога нищо да правя. Да сваля ли това? Боже мой, ако тези проклети камери снимат нещо... какво тогава?"

 Управление на полетите: „Можете ли да снимате нещо?"

 Астронавтите: „Нямаме никаква лента наоколо. Три изстрела с „чинията", или както тази дивотия се казва, похабиха лентата."

 Управление на полетите: „Възстановете контрола! Те пред вас ли са? Чувате ли някакви шумове от НЛО?"

 Астронавтите: „Те се приземиха тук. Те са тук и ни наблюдават!"

 Управление на полетите: „Огледалата, огледалата... можете ли да ги регулирате?"

 Астронавтите: „Да, те се намират на необходимото място. Но този, който е построил тези кораби, може да дойде утре и да си ги прибере. Веднъж и завинаги."

 Напълно логично е, че ако правителствените агенции са открили секретни бази на НЛО, то те трябва да пазят това в тайна от обществеността, а също и да разработят „история за замаскиране", за да скрият истината. Но това не е толкова лесно, защото много хора не желаят да си държат езика зад зъбите. „Вярвам в извънземните, защото съм ги виждал със собствените си очи", казва астронавтът Гордън Купър, пилотирал космическия кораб „Джемини-16". Пак той твърди, че през 1963 г. от кораба „Меркурий" е наблюдавал управляем летателен апарат с извънземен произход. Той описва обекта, който е яркозелен.

 През 50-те години голямо количество НЛО, забелязани на Земята, се връщат на Луната. Тяхната траектория е следена с тайни правителствени комплекси за наблюдение, разположени в пустините на Аризона и Невада, а също така и в подземни бази, разположени във вътрешността на горите. Сержант Вилард Ванаил, разследващ приземяването на НЛО на остров Оаху по време на служба във военното разузнаване, разполага с десетина ясни фотографии на сребрист космически кораб над лунната повърхност. Неговите размери се определят на няколко мили и показват, че корабът-майка (базовият кораб) е предназначен за транспортиране на хиляди хора (или същества) между звездните системи или галактики в течение на продължителни периоди от време и в условия на пълно самоосигуряване.

 През 1950-1960 г. граждански астрономи отново отбелязват странни движения на Луната, световни аномалии, постоянни източници на светлина, разполагащи се обикновено във вътрешността на кратерите, заедно с тайнствени кръстообразни изригвания. Съветски и американски космически кораби, изведени на лунната орбита започват да фотографират загадъчни структури на Луната, открити от НАСА. Намират се учени, като американския уфолог Фред Стеклинг, които са категорични относно съществуването на извънземни форми на разум. В книгата си „Открихме база на пришълци на Луната" Стеклинг извежда аргументи в полза на това твърдение. Книгата е илюстрирана с лунни фотографии, които говорят сами по себе си. Много от елементите могат да бъдат забелязани само при много голямо увеличение.

 Около 300 снимки, направени от американския космически кораб „Рейнджър-3" показват странни куполи вътре в кратерите. Това не е нещо чак толкова необичайно. Много преди космическата ера астрономи са нанасяли по картите подобни неща, като са предполагали, че това са градове, които непрекъснато се развиват.

Вашингтон, 21 март 1996 г. Национален пресклуб

“Учени и инженери от НАСА, участвали в осъществяването на програма за изучаване на Луната и Марс, съобщиха резултатите от обработката на получената информация. За първи път се заявява за съществуването на Луната на изкуствени структури и обекти от техногенен характер".

 На брифинга са показани видеоматериали и снимки, направени от американски астронавти в хода на изпълнението на програмата „Аполо". На въпрос защо тази информация не е станала публично достояние по-рано, специалистите отговарят: „Преди 20 години беше трудно да се предвиди как ще реагират хората на съобщение, че някой е бил на Луната или е там и в момента. Освен това имаше и други причини, които не се отнасят до НАСА".

 Някои изследователи предполагат, че руините, намерени на Луната са били създадени от извънземни цивилизации и са се използвали в качеството на междинна база за тяхната дейност на Земята. Подобни догадки намират своето потвърждение в легендите и митовете на различни народи. Километрови развалини на лунни градове, огромни прозрачни куполи, множество тунели и други съоръжения карат учените да преразглеждат своите възгледи за проблемите, свързани с нашите представи за Луната. Нейното възникване и особеностите на движението й спрямо Земята и до днес остават загадка за изследователите.

Ето и другата теория за кацането на Луната
:

Блогът на truthful __ Лъжата за кацането на Луната от Apolo 11
Блогът на truthful __ Лъжата за кацането на Луната от Apolo 11 - 1ва част

Списък на лунни астронавти — Уикипедия

Кой е посрещнал Армстронг на Луната_

Gatsinski

Американските астронавти са видели шокиращи неща на Луната! – видео _ СНАЙПЕР-БГ




























Гласувай:
12



1. truthful - Колега, преди да пишете за "...
27.12.2014 12:39
Колега, преди да пишете за "кацането на Луната" би трябвало да видите поста ми Лъжата за кацането на Луната от Apolo 11. Как така това "некацане" става с ЕДИН И СЪЩИ ЛАМАРИНЕНО-ФАЗЕРЕН МОДУЛ няколко пъти? Който първо лети към Луната с главата и преди да кацне!?!?! се ОБРЪЩА С КРАКАТА и кацаааа!?! Не сте го виждали!?!? Има и един неуспешен полет до Луната ... и той е .... МИ APOLLO 13, кой да е!?!?! Как така след 42-3 години човек не е летял към Луната, след като още през 1969 г. сме били? Заради извънземните? И за непрофесионалист фотограф е ПОВЕЧЕ ОТ ВИДНО, че снимките от "некацането" са НЕИСТИНА. И защо непрекъснато повтаряте, че това е истина, когато не е? А знаете ли, какво отговаря Амстронг на въпрос на журналисти как са ....ли и ...ли по време на полета? Той отговаря: "в торби, които останали на Луната!"!? А много по-късно са измислили тоалетна за космонавтите. Но тези неща не интересуват нашего брата и той пише и повтаря лъжа след лъжа. А да сте се замисляли как същия Армстронг и колегата му са спали на Луната!!?!?!? в условия на силна радиация 7-8 часа и са стояли още 2 и половина на повърхността й?
Колега, дори и на малките снимчици, които сте сложили се вижда БЛИЗКИЯ ХОРИЗОНТ. Нека ви припомня, че диаметъра на Луната е над 2000 км и ако снимките са от там - БЛИЗКИЯ ХОРИЗОНТ, ЩЕШЕ ДА Е ТВЪРДЕ ДАЛЕЧ И НАЗАД! Но вие пак си пишите без да разсъждавате и гледате с разум.
Би трябвало да се замислите какво правите като повтаряте една неистина.
цитирай
2. mit777 - Вижте и другата теория за кацането ...
27.12.2014 16:08
Вижте и другата теория за кацането на Луната и съдете сами къде е истината.
цитирай
3. truthful - Истината е, че кацане на Луната на ...
28.12.2014 17:05
Истината е, че кацане на Луната на човек - космонавт е НЯМАЛО и в скоро време няма и да има. Колега вие погледнахте ли снимките от http://www.apolloarchive.com/apollo_gallery.html или НЕ ВИ СЕ ЗАНИМАВА!? О, да!! Вие се доверихте на NASА, но да повтаряме брътвежите им и евтините измишльотини при нескопосани снимки ЗА "ДРУГАТА ТЕОРИЯ НА НЕ(КАЦАНЕТО) НА ЛУНАТА" не виждам смисъл. Заблуждавате се, че е имало кацане на Луната!?! Много и то.
Набелязах ви моменти от некацането, проверихте ли ги? Помислихте ли върху тях? Или те от NASA казаха!? Ако сте отворен и склонен за защита на "КАЦАНЕТО" защо не опровергаете уж неистините от моята "теория", че никой не е кацал на Луната? (пък и не само моята). Опитайте, да видим!
цитирай
4. mit777 - Вижте и няколко клипа по лунните ...
29.12.2014 09:30
Вижте и няколко клипа по лунните въпроси и проблеми.
цитирай
5. truthful - Колега mit777, преди да напиша п...
30.12.2014 19:25
Колега mit777, преди да напиша поста си Лъжата за кацането на Луната от Apolo 11 съм видял доста клипове и снимки по тая прослувута тема уж за кацането на Луната. Видях също и много други материали, които като цяло потвърждават тезата ми, че КАЦАНЕ НА ЛУНАТА Е НЯМАЛО. Ако Вие малко от малко разбирахте от перспектива щяхте да разберете за какво говоря. Излезте на която и да е улица с дължина повече от 50 м или излезте на поле. До къде ще стигне вашия поглед - на 50 метра или на МНОГО ПОВЕЧЕ?А да сте забелязали на къде е насочена камерата на тези клипове и на снимките? Камерите се разположени така, че Вие да не видите нищо от ХОРИЗОНТА, защото той ПРОСТО ГО НЯМА!!!!, ЗАЩОТО ТОВА НЕ СА СНИМКИ ОТ ЛУНАТА, А СА СНИМКИ ПРАВЕНИ В СТУДИО. Да не говорим, че няма фон и звезди, защото и сега няма как да се моделират! Същото може и да видите и при снимките от марсохода, Curiocity(в превод любопитство). Загледайте се и ще видите същата картина. Пропагандата, която непрекъснато повтаря една лъжа милиони пъти я прави истина. Ние обаче трябва да внимаваме какво ни се поднася и да умеем да отсяваме зърното от плявата.
Повтарянето на тази лъжа и твърдението, че е истина е вече безумие и правене на едни манипулатори ГЕРОИ. Виждате, че не е истина и пак! Показават ви лъжата - Вие пак! Е, спирам до тук, защото явно не желаете да си отворите очите и истината за Вас е някъде там далеч, далеч, и не можете да я видите и стигнете. Само с копи - пействане и без вложен разум няма как да стане!
цитирай
6. mit777 - Е, аз не съм бил на Луната, е само съм ...
30.12.2014 21:02
Е, аз не съм бил на Луната, е само съм копирал това, което пишат. Щом вие сте сигурен, ще приемем вашето твърдение за вярно и ще затворим темата. Бъдещето ще покаже кой е бил прав! Успех и до нови срещи!
цитирай
7. truthful - Колега mit77, до 1969 г USA са изо...
31.12.2014 15:11
Колега mit77, до 1969 г USA са изоставали с десет години от СССР по космическите програми. И изведнъж тези хора са на Луната, при това с един и същи ламаринено-фазерен модул НЯКОЛКО ПЪТИ(и на края вече от амортизация и влага фазерът му е залепен с тиксо, което тогава в България не е било още познато!?!?), на който с тиксо са залепени американския флаг и надпис USA? Какво да съм сигурен колега, ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ВИДНО! И ако вие не го виждате - нямам думи!
Успех и на вас през 2015 г, и не правете някои хора от мошеници и манипулатори герои!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2600270
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 952
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031