Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2014 11:40 - Тайните послания на житните кръгове
Автор: mit777 Категория: Забавление   
Прочетен: 3854 Коментари: 0 Гласове:
17

Последна промяна: 24.08.2014 18:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
           Какво е неразгаданото послание на житните     кръгове?
image

„Самодивски хора”, творения на Дявола жътвар, crop circles са все наименования, с които човечеството се опитва да нарече един непознат за него свят, създаден около мистерията за житните кръгове.

Великобритания е страната, в която за първи път се дава гласност на това необичайно явление. Бързо обаче целият свят е завладян от треската около чудатите форми, за чийто произход няма обяснение. Дори се обособява специална наука – цереология, която да направи опит да разгадае посланията, закодирани в мистиката на житните кръгове.

Няколко десетилетия след първоначалните индикации, че причудливи геометрични фигури се появяват в различни части на планетата, все още не съществува логично обяснение какъв е техният произход, каква е целта, с която се създават, и най-вече кой ги създава.

Факт е обаче, че странното явление не подминава и нашата страна. Живковият режим ограничава разговорите на тази тематика, но след неговото падане, започва да се дискутира какво напрактика представляват „самодивските хора”. Първите сведения за подобен тип кръгове у нас датират от 1998 г. Тогава двама селскостопански работници се натъкват на будещите страхопочитание форми в землището на силистренското село Цар Асен. Чудатите образувания били с овална форма с приблизителен диаметър от 2 метра. Разположени на близко разстояние едно от дуго, те образували „контактна зона”, която будела любопитството на местните хора.

Подобна конфигурация от причудливи
житни кръгове се появява няколко години по-късно и в района на Исперих. Различното в случая е, че към тях се насочва изследователски екип, провел задълбочени изследвания. Резултатите от проучванията не били задоволителни обаче. Единственото сигурно нещо, което станало ясно, е, че тревата не е изсъхнала, както при другите разглеждани случаи, а се е прегънала и е добила по-тъмен цвят. Доказано е и че растителността в района на кръговете расте с необичайно бърз темп.

Разградското село Дряновец също е обект на причудлива атака от страна на житните кръгове или по-скоро на техните създатели. В случая обаче свидетели говорят за обект с жълт цвят, летящ над района на селото. По времето, в което неопределеният обект е забелязан над селото, се появява и нова група от къгове в прилежащата към Дряновец местност Васильов геран. Населението от района го смята за недвусмислено послание от страна на извънземна раса. Но какво точно гласи то?

Един въпрос, на който не само българите, но и целият свят търси отговор. Творение на изкусен шегаджия, секретен проект или доказателство, че не сме единствената разумна раса в
Космоса, житните кръгове си остават мистично послание, което все още не е разгадано. Въпреки че интерпретациите по въпроса не са една или две, никоя не е по-достоверна от другата. Но хората искат да знаят, гадаят и правят заключения.
Свързани статии с житните кръгове:
1. Крион_ Науката_ Житните кръгове - Послания от висш разум 
2. Кои са създателите на Житните кръгове_ - Технологии
3. Житните кръгове _ Извънземни
4. Скритата истина Епизод 1- Житните кръгове _ VBOX7










Тагове:   НЛО,   извънземни,   кръгове,   житни,


Гласувай:
17



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2621511
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 953
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930