Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2021 17:59 - МОНУМЕНТЪТ НА ББ НА ОСТРОВА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 3175 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 05.06.2021 18:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

    Много неща излязоха против Бойко Борисов - откраднал ваксините, парите за магистрали, кюлчетата си със злато криел по чекмедгжета, върху които имало поставен пистолет да ги пази. Президентът ни обаче ги показа и обясни на народа, защо чекмеджетата им са празни - защото на тоя са пълни. Имал ББ остров в Гърция, замък в Барселона, закупен за незаконната му жена за обитаване с незаконната й дъщеря. Един генерал от разузнаването обаче, наподобяващ по външност жаба, чиято долна част на тялото е настъпана от вол и поради това са й изфърчали очите обаче знае всичко. 
   В този постинг ще публикувам един негов материал, който е копиран от оперативен ралотник в Центъра и приложен в Архива, до които имам достъп с пропуска си, а в следващия ми постинг ще поместя още един материал за дядо му - случка от живота му когато на ливадите в местността Въртикал /днес квартал на Банки, Вердикал/  попада на змия.
   В първия си постинг ще поместя снимка с паметник ана ББ на Острова, а във втория - видео какво прави дядото със змията, която се провирала между овцете му. Изнасилил я е. Видеото е уникално, както и снимката, която ще поместя сега, ето я:.


 
                          image


        Снимката е паметник в прослава на ББ на острова срещу с. Гняздово. В търсене на материали срещу ББ генералът, наподобяващ по външност настъпена от вол жаба е попаднал на интересни данни:
   Тук в селото е имало противопожарно депо на армията, в което като ефрейтор ББ служи 2 години. Генералът от разузнаването, който разполага с геНетичен материал от ББ е направил генетично  изследване на хората тук и е установил, че повече от половината от тях носят генетичния код на ББ. В процеса на това изследване генералът научава, че хората в селото са много доволни от службата на ББ тук поради което са му поръчали монумент, който след построяването на яз. Студен кладенец е останал на острова. Помествам снимка от монумента. Не мога да разбера какво изобразява монумента, но го намирам за интересно. В Архива на София генералът е намерил името на скулптора, изработил тази фигура в работилницата в София. Тя е висока 3, 8 м. диаметърът й е 1, 25 м. като в долната си част има два придатъка с кълбовидна форма. Теглото й според документацията й е 18 тона. Изработена е от някакъв скулптор Величко Минетков в София, превозена е до тук от армейска техническа част.
   До снимката, за да личи големината на монумента, изработен за да се помнят делата на ББ в селото, съм поместил и ординареца му, който при посещението на ББ в тренировъчната зала на ЦСКА е носел сака му с дрехи.
   Вече наистина станах голям, трябва да съм и умен, но така и не разбирам на какво прилича монумента и какво ли ще да е сторвал ББ в това село докато е бил войник, та селяните паметник поръчали да го не забравят.
    Генералът от разузнаването обаче със сигурност знае, А някой друг, ако се намери такъв, може и да се досети. Аз не можах.





Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188135
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031