Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2014 17:24 - Китайската нова година започва на 31/01/2014
Автор: mit777 Категория: Туризъм   
Прочетен: 2289 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 30.01.2014 18:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 2014 г. - годината на дървения кон. Новатор, неуморим откривател, Конят е изключително добър за научна работа. "Неспокойният му дух не му дава мира.

Конят е фин и изискан, маниерите му са изтънчени и той е блестящ сред елита на обществото на коктейли и балове. Компанията му е търсена от всички. Болезнено чувствителен към грозното и пошлото, вие няма да намерите място до него, ако поне малко сте груби. Много лесно нараним, Конят не обича разочарованията и обидите. Всяка изпусната зла дума засяда дълбоко в душата му и го кара да страда.

Този енергичен, умен и изящен човек може да се превърне в истински звяр. Ако той избухне, няма да е зле да сте надалеч. Това обаче не е страшно, защото много бързо яростта му се укротява и той отново е най-лъчезарната личност, която сте срещали.

Конят не се стреми да трупа пари, но въпреки това парите го затрупват и той с удоволствие се възползва от тях. Пестелив и разсъдлив, той не прахосва пари, а разумно ги из ползва.

Той е особено грижовен в семейството си. Вие сте щастливи, ако имате партньор Кон. Верен и предан е, затова бъдете спокойни и му дайте свободата, от която той толкова много се нуждае. Не го задушавайте с ограничения. Жените Коне са весели и приветливи. Умни и интересни личности, с тях се живее приятно и никога няма да ви е скучно.

image

Ако имате нужда от помощ, помолете Коня, той ще се отзове и можете да разчитате на него. Но не споделяйте тайните си с Коня, той няма да ги запази ... Той би могъл да устрои живота си с Коза. Тези двама заговорници могат заедно да се преборят с трудностите в живота, тъй като променливият характер, чувството за хумор на Козата и нейните капризи ще превъзхождат егоизма му, още повече, че нито един от тях няма да го осъзнава. Заради всички свои противоположни качества, Конят може дружно да живее с Кучето и Тигъра, и двамата са съсредоточени в своите решения, психологическите проблеми и няма да обръщат внимание на романтичния и нестабилен Кон.

Дървеният Кон държи на  моралните стойности. Разчитайте на него във всяко едно отношение. Той добре би ръководил свой офис и с твърда ръка ще направлява делата си. Не му давайте съвети! Това го дразни. Усърден и съвестен, той е пример за подражание и всички го уважават и у  конкурентите си буди възхищение. Много мек характер. Лъчезарен и приветлив, той е търсен за приятел. Мрази напрежението в отношенията. Плод на богатото му въображение са нестандартните решения, които взима и те го из дигат на по-високо ниво от всички останали.

МЕТАЛЕН КОН

Около Металния Кон винаги има много приятели. Артистичен и атрактивен, амбициозен и смел, Металният Кон е прям и дързък. Тези му качества го превръщат в магнит

за околните. Той е дързък и твърд, когато се захваща с трудностите пред себе си. При раздразнение той е много невъздържан. По този начин се опитва да прикрие лесно нарани мата си и чувствителна душа.

ВОДЕН КОН

Ясно изразената им разсеяност често създава впечатление у околните, че Водните Коне са вятърничави. Не се подвеждайте! В бизнеса са проницателни и предвидливи, особено съсредоточени в стремежа си към успех. Стига да се захване само с едно определено нещо, той ще може да се разкрие изцяло. Интелигентен е и с него е приятно да се разговаря. Хората го търсят, за щото чувството му за хумор е много силно развито и около Водният Кон винаги е весело.

Той е суетен. Винаги добре облечен, винаги елегантен и изискан.

Обича да пътува.

ОГНЕН КОН

Огненият Кон е деен и упорит.

Буйният му нрав и невероятната сила на характера му го правят лидер. Често личности от зодията на Огнения Кон оставят своя печат върху историята. Интелигентността и решителността им печелят хора та и те лесно тръгват след него. Огненият Кон не обича тишината и спокойствието. Дайте му действие и той ще се реализира. Не се опитвайте да охладите ентусиазма му! Това ще го разяри и ще  почувствате остротата на езика му. Действа със замах, притежава   увepeнocт, и винаги успява.

ЗЕМЕН КОН

Земният Кон е много по-различен от другите Коне. Той е спокоен и разсъдлив, загрижен за околните и предпазлив. Не очаквайте от него необмислени постъпки. Интелектът му работи на пълни обороти, макар и той да не дава вид, че е така. Талантлив и умен е. Той премисля всичко и създава впечатление на нерешителен, но вся пак - не бихте могли да намерите по-подходящ човек, на когото да поверите парите си. Изключително ловък финансист, той не би рискувал за нищо на света и затова винаги печели.

През 2014 ще сме подвалстни на парадността, пищността и блясъка. Както конят стъпва грациозно и уверено, така всички ние ще сме изкушени да го следваме. Но трябва да бъдем и издръжливи и устремени като Коня, за да имаме успехи. Здрава година, очаква се да има знаменателни събития, които ще повлияят на много хора и ще се почувства по-уверени, значими, по-здрави, а защо не, и - по-богати

image

             ХОРОСКОПИ 2014 НА ВСИЧКИ ЗОДИИ

   

ОВЕН-2014 ТЕЛЕЦ-2014         БЛИЗНАЦИ-2014 РАК-2014 ЛЪВ-2014 ДЕВА-2014 ВЕЗНИ-2014 СКОРПИОН-2014 СТРЕЛЕЦ-2014 КОЗИРОГ-2014 ВОДОЛЕЙ-2014 РИБИ-2014











Тагове:   нова,   зодии,   година,   китайска,   кон,   дървен,


Гласувай:
13



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2614864
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 953
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930