Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2015 01:13 - Лекар с ексклузивно разкритие: Ракът се лекува съвсем просто - вижте каква е тайната рецепта, която убива злокачествените образувания!
Автор: mit777 Категория: Новини   
Прочетен: 1953 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 22.09.2015 01:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Практикуващият в Италия онколог д-р Тулио Симончини направил сензационно откритие - всички злокачествени тумори имат бял цвят, който се дължи на гъбичката „кандида албиканс”. Това разказа самият той по Нова телевизия.

 Докато се занимавал със злокачествени образувания, Симончини установил, че всеки тумор започва след появата на тази гъбичка. Така лекарят стигнал до извода, че е необходимо да се атакува именно тази гъбичка, за да се ликвидира и ракът, защото именно свръхпопулацията й води до развиването на злокачествения тумор.
image

 Според него, официалната медицина е наясно, че във всеки тумор има гъбички, но се смята, че първо се развива злокачествено образувание, а гъбичката идва после. Докато неговото мнение е обратното - първо идва гъбичката, тя развива свръхпопулация и така се стига до раково образувание.

 „В организма не трябва да има гъбички, те са убиец и нямат място в нашето тяло. Те обикновено идват след заразяване от допир или проникване в организма при вагинални проблеми”, разкри докторът. Според него, ако организмът има добра имунна защита, той се справя с гъбичката, но ако е отслабена тази защита, започва да се развива тумор.

 Д-р Симончини разкри още, че при отстраняването на рак трябва да се използва сода бикарбонат, която ограничава разпространението на гъбичката в организма и нови туморни образувания. Той препоръчва содата за общо лечение, като уточнява, че само при тумор в костите това е невъзможно.

 Д-р Тотко Найденов категорично отговори на колегата си: В медицината няма невъзможни неща и два плюс две не прави четири. Т. е. всяка болест се развива индивидуално у всеки човек, с различна клинична картина в зависимост от възрастта, пола, теглото, съпътстващите болести и пр. В случая злокачествените заболявания са над 200, като се сочат най-различни причини за възникването им: стресът, който е на първо място, според Световната здравна организация!, тютюнопушенето, изключително важен канцерогенен факктор!, алкохолизмът, затлъстяването и вирусите, разбира се.

 Винаги се търси и наследствената предразположеност. Затова и лечението е различно, най-често - комбинирана "сандвич"-терапия оперативно отстраняване на тумора, облъчването му и цитостатични лекарства, определяна от т. нар. "онкокомитети", съставени от хирург, лъчетерапевт и химиотерапевт.

 Преценява се размерът на оперативното изрязване, отстраняването на околните лимфни възли, дозировката на лъчелечението и цитостатиците - лекарствата, които спират разрастването на раковите клетки. Така че ми се струва невъзможно един разумен лекар, ако д-р Симончини е лекар, не съм му виждал дипломата, да обвинява само един канцерогенен агент и само едно универсално терапевтично средство. В миналото имаше един, който за всички онкоболести обвиняваше хламидията.

 Но това предаване с д-р Симончини ще накара много хора да не отидат на лекар, а да пият сода бикарбонат…

 Не мисля за отговорно един журналист да поднася микрофон на всеки представящ се за лечител. Дали той е сполучлив или не, ще преценят колегите и клиентите му. Ако си спомняте, един възрастен българин, химик, живеещ в Австрия, обяви свое изобретение, наричано от него всемогъщо лекарство против рака и искаше да го патентова в България, ако му дадат 1 млн лв. Бил го прилагал в престижни германски клиники и получил отлични резултати. И тези му твърдения се тиражираха най-безотговорно от лековерни журналисти!




Гласувай:
11



1. apostapostoloff - Гала е доказана идиотка и
22.09.2015 06:29
ние не бива да се учудваме на всяка нова нейна идиотщина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2601980
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 952
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031