Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2015 11:27 - Пътешественик във времето твърди, че светът ще свърши през 2015 г.
Автор: mit777 Категория: Забавление   
Прочетен: 1594 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Свещеник наблюдавал чрез машина на времето Тайната вечеря и разпъването на Христос, адвокат от Сиатъл като дете ходил на Марс заедно с младия Обама, президентът отрича.
image
Много може да опитват. Много може да се съмняват и много може да са настроени скептично. Но те вече са го правили. Или поне така твърдят. Те вече са пътували във времето и са изпитали на гърба си колко относително може да бъде всичко. Дали ще се връщат в миналото, за да се опитат да предотвратят някоя трагедия, или ще срещнат бъдещото си Аз, докато се мъчат да поправят мивката си – те са пътешественици във времето. А това са историите на някои от тях.
„Проект Дъга”
През есента на 1943 г. американският военноморски oхраняващ кораб USS Eldridge е бил направен невидим. Експериментът е известен още като “Проект Дъга” или „Филаделфия” и провеждането му се поставя под съмнение. Това обаче ни най-малко не пречи на Алфред Биелек да се обяви за единствения оцелял след този експеримент. Той твърдял, че паметта му била приспана, докато не гледал филма “Филаделфийският експеримент” през 1988 г., когато осъзнал, че е бил роден през 1916 г. като Ед Камерън и бил включен в екип за пътешествия във времето.
image

Войници от друга епоха

 Около 2000 г. в интернет започнали да се появяват различни съобщения, изпратени от някого, който твърдял, че е американски войник, отбил се от 2036 г.

Той се подписвал с името Джон Тайтър и твърдял, че пътува наляво-надясно през времето и пространството, за да може да се добере до специален компютър, с чиято помощ да се справи с вирус, който целял да унищожи света. В съобщенията си той намеквал, че този свят, изпълнен с конфликти, най-вероятно ще намери края си след поредица от руски ядрени удари през 2015 г., които ще доведат до смъртта на близо 3 млрд. души. Въпреки че съобщенията спрели да се появяват през 2001 г., манията по тях продължила. Те били събрани и издадени в книга, като цената на един екземпляр стигала и до $ 1775.

 Мъжете, видели бомбардировките

През 1932 г. немският журналист Хътън и неговият колега – фотографът Бранд, посетили корабостроителница в Хамбург, за да работят върху една история.

Когато си свършили работата и се канели да си тръгнат, чули оглушителен шум, а небето над тях се изпълнило с бойни самолети. Бомбите започнали да падат и скоро двамата се озовали в центъра на огнен и разрушителен ад.

Фотографът успял да извади апарата си и да заснеме случващото се.

След като се върнали в редакцията обаче и проявили снимките, видели, че на тях няма и следа от бомбардировки. Редакторът им ги обвинил, че са се напили. След години Хътън се преместил в Лондон. Там през 1943 г. прочел история за бомбардирането на Хамбург и осъзнал, че той го е видял по-рано.

 За снимка на Христос

Устройство, с помощта на което могат да бъдат наблюдавани събития от миналото и дори да се пътува във времето. Това представлявал хроновизорът.

Отец Пелегрино Ернети твърдял, че е един от неговите изобретатели заедно с физика, носител на Нобелова награда, Ернико Ферми и немския ракетен учен Вернер фон Браун. Отецът разказвал как благодарение на устройството наблюдавал Тайната вечеря и разпъването на Христос, като дори показал снимка на Христос на кръста, която била направена с машина. Изобретателите сами унищожили устройството, за да не попадне в грешни ръце.

И извънземните го правят

Майкъл и Стефани твърдят, че са били нападнати от извънземни, които отвлекли дъщеря им два месеца преди да се роди.

Според семейството най-лошото обаче е, че това може да се случи на всеки от нас и лесно може да се превърнем в жертви на атака. Наред с всички странни технологии и методи, които извънземните използват, в списъка двамата добавят и пътуване във времето. За да не липсва  бъдещото ми АЗ е… в мивката. Без да търси тунел за пътуване във времето, Хакан Нордквист го открил, докато поправял мивката си. Когато минал през него, от 2006 г. се озовал в 2042 г. Там го чакало бъдещото му Аз. 72-годишният Хакан знаел неща, които неговият по-млад вариант не бил споделял на никого.

За да съхрани момента, пътешественикът решил да си направи снимка на телефона, която да използва и като доказателство.

До Марс с Барак Обама

Адвокатът от Сиатъл Андрю Басяго е убеден, че като дете е бил част от таен проект на американското правителство за пътуване във времето. Проектът се казвал “Пегас”, а целта му естествено била да защитава и пази Земята. Като част от екипа на хрононавтите Андрю трябвало да посети и Марс, за да установи териториален суверенитет над планетата, както и да проучи местния климат.

Колкото и интересни дотук да са твърденията на адвоката, най-добрата част от тях е, че с него бил не кой да е, а самият Барак Обама, който по това време бил на 19 години. Президентът на САЩ се подвизавал под името Бари Соетеро.

Участниците в мисията успели да преминат през портал във времето, като следвали указания, намерени в апартамента на Никола Тесла след смъртта му.

От Белия дом официално отрекоха Обама да е ходил на Марс.

С „Експериментът Филаделфия” Айнщайн открехва вратата към друго измерение

Като убеден пацифист авторът на Теорията на относителността решава да скрие последните си трудове, след като участва в един военен проект, който остава в историята като „Експериментът Филаделфия“ или „Проект Рейнбоу“ („Слънчева дъга“). Автор на теоретичната разработка е самият Айнщайн, а техническото изпълнение на проекта е поверено на един друг гениален откривател ­ родения в Хърватия учен Никола Тесла. През 1943 г. се стига до финализирането на проекта и до неговото практическо експериментиране. По това време Втората световна война е в разгара си. Като съюзник на Англия и Русия САЩ доставя с морски конвои в Европа хиляди тонове храни, дрехи, медикаменти и оръжие. Само че в Атлантическия океан много от съюзническите кораби са потопени от подводниците на Вълчата глутница на адмирал Дьониц. Именно поради тази причина Айнщайн се съгласява да участва в проекта, чиято цел е била да направи невидими за хитлеристките радари съюзнически кораби. Разработен е т.н. „генератор на невидимостта“. Под ръководството на Тесла той е бил монтиран на лекия разрушител от военноморския флот на САЩ „Елдридж DE-173″.

Според участвали в проекта очевидци експерименталното електронно оборудване се е състояло от два много мощни 75-киловатови генератора, които са захранвали 4 гигантски магнитни бобини. Те са били монтирани под палубата на кораба. Към тези основни елементи била навързана и още цял куп други електронни устройства.

За първи път „генераторът на невидимостта“ бил тестван в акваторията на Филаделфийското военноморско пристанище на 22 юли 1943 г. Освен от кея експериментът бил наблюдаван и от борда на военния кораб „Андрю Фюръсет“. Именно на него по това време служел матросът Карлос Мигел Аленде. През 50-те години на миналия век той е очевидецът, който първи дръзва да разкаже пред медиите за експеримента под псевдонима A.K.A.

Точно в 9 часа екипажът на „Елдридж“ включва захранването на бобините. Малко след това наблюдателите от брега и съседните кораби забелязват, че съдът е обхванат от някаква зеленикава мъгла. В следващия момент мъглата изчезва заедно с целия кораб. Посветените в тайните на експеримента висши офицери остават изумени, тъй като те очаквали, че „Елдридж“ ще изчезне само от екраните на следящите го радари. След няколко минути корабът отново се появява на радарите и в залива. Качилите се на борда офицери и учени установяват, че част от членовете на екипажа са дезориентирани, а на други им се гади и повръщат.

Следващият тест се провежда на същото място и година на 28 октомври в 17,15 часа. Този път корабът изчезва, но не съвсем, тъй като през първите няколко секунди очевидците виждат неговото слабо призрачно очертанияе върху водата. После „Елдридж“ е обхванат от някакво заслепяващо синкаво сияние, след което разрушителят изчезва от хоризонта. В следващите няколко секунди корабът се появява на стотици километри в залива на Норфолк в щата Вирджиния, където е наблюдаван в продължение на няколко минути от моряците във военната марина. В един момент „Елдридж“ изчезва от залива в Норфолк по същия мистериозен начин, по който се е и появил, за да се завърне отново на рейда във Филаделфия.

Качилите се на борда му учени и медици установяват, че почти всички членове на екипажа са сериозно болни. С това се слага край на първия стелт проект.




Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2616653
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 953
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930