Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2014 10:23 - Слав Хрелев отвлечен от извънземни
Автор: mit777 Категория: Забавление   
Прочетен: 5251 Коментари: 0 Гласове:
15

Последна промяна: 18.08.2014 19:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бургазлията Слав Хрелев твърди, че в периода 1994-1995г. го отвличат извънземни. От тогава, мъжът придобива странни, необичайни сили, разказва той пред Люба Кулезич в ефира на Нова телевизия.

„Нямам ясни спомени. Две жени ме сложиха на една маса от светлина и другото ми се губи“, откровен е нашенецът. Казва, че пришълците му дали определена информация, но и нещо са направили с него, което не може да обясни. На сутринта близките му го заварили затрупан върху тотално разглобено легло. “По принцип за жътвата ставахме в 6 часа. Аз чак в 8 часа се събуждам по очи, а леглото от старите – с таблите, чергите и пружината – върху ми. Бабата изпищя, като ме видя“, спомня си Слав.

След необичайното събитие, преобърнало живота му, той започва да лекува.“Сканирах хората само с поглед. Който го пипнех, много скоро оздравяваше.“ и вметва, че Кулезич е здрава, но твърде емоционална и от това идват всичките и проблеми.
image

Слав Хрелев е изготвил енергийна карта на България благодарение на извънземното Нер, с което е в непрекъснат контакт. По неговите думи страната ни е привилигирована, защото чуждите раси имат намерение да ни помогнат. На картата бургазлията е обозначил 5 (образуващи кръст) места, на които трябва да бъдат издигнати метални кръстове. Това щяло да изгради щит на България, да я предпази от злото, което е надвиснало над народа и да го поведе към светлото и ясно бъдеще. Няколко кръста вече са факт.

Хрелев допълни, че цялата тази енергийна защита на България би струвала приблизително 60 000 лв.  Лечителят даде в ефир и рецепта за лечение на рак: 1 с.л сяра, 1 жълтък, мед – на гладно. Час и половина след това да се поеме отвара от камшик.

 Всъщност всичко, което той разказва звучи като от филм за фантастични светове. Обикновеният човешки разум не може да приеме неговата история за отвличането му, както и обясненията му за извънземните.

Да, смешно е да се твърди, че сме единствени във Вселената. Не може това да е истина.
Слав Хрелев споделя, че на Земята има разумна форма на живот от соларен тип. Тези странни огнени същества са от другата страна на слънцето на своя планета. При общуването си с тези същества, едно от които се нарича Нер, Слав Хрелев получава странна информация. 
Извънземни диктуват на Слав Хрелев как да защити енергийно България, защото нашата страна е подложена на силна негативна енергия, а българският народ същи боледува.
image

Добри извънземни дадоха рецепта за лечение на рак чрез лечителя Слав Хрелев, който я сподели с всички българи. Приготвяте смес от 1 супена лъжица сяра, 1 жълтък и манов мед, които  се разбъркват и се изяжда поне 1 лъжица на гладно. След 1 1/2 часа започвате да пиете чай от билката камшик.

Кръст като антена вдигнаха в родопското село Проглед, но не за да ловят цифровата телевизия, а сигнала на Доброто. Инициатор и създател на съоръжението е бургаският народен лечител Слав Хрелев. Пред "Мистериите" на "Стандарт" той разкри, че кръстът има космическа структура и е поставен там след пророчески сън. Една нощ Хрелев видял огромното разпятие на високо място да закриля и да помага на България. Повелята била да бъде поставен на точно определено място, за да се изпъдят и тъмните сили, които пият народа вече десетилетия наред.
И още статии, свързани със Слав Хрелев:
1. Мистерия! Извънземни отвличат бургазлия! - Marica.bg
2. БЛИЦ Новини - Извънземно_ Храним се от аурата на чистата ви природа в Странджа и Родопите
3Вдигнаха _сънуван_ кръст над родопско село - trud.bg
4. Извънземни живеят в България и помагат на българите
5. Сензация! Ето къде точно слизат извънземните в България!
6.Мистериозни извънземни посетиха Земята и ги заснеха с камера (ВИДЕО)








Гласувай:
15



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2623154
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 953
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930