Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2015 14:55 - Астро-психолог алармира: Кървавата луна вещае смърт! На 28 септември се чакат инциденти и конфликти
Автор: mit777 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1585 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 27.09.2015 04:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Това е поредния кьор-фишек за края на света, измислен от тъпите астролози/врачки, гадатели/, които трябва да бъдат изгаряни като едно време.
Явлението Супер Луна, което ще настъпи на 28 септември, ще предизвика масово инциденти и конфликти. За това предупреди астро-психологът Евгени Горанов. Той обясни, че от магнетизма на луната в  комбинация с престоящото пълно лунно затъмнение ще се повлияят неблагоприятно  хората с лабилна психика.
„Кървава“ луна ще изгрее на 28 септември сутринта

 „Луната отговаря за нашите емоции, които в тези дни ще бъдат доста изострени. Могат да се наблюдават престъпления в изблик на гняв. Не съветвам да се ходи по дискотеки, да се посещават мачове или събития с рисков контингент“, посъветва експертът. Хората, склонни към агресия или страдащи от страхови неврози и фобии, също ще бъдат застрашени.

 Кулминацията на максималното приближение на Месечината до земята ще се случи в 4 часа сутринта на 28 септември. Тогава дискът на месечината ще бъде с 14% по-голям и ще се наблюдава кървав ефект. 

 Тогава ще се случи и едно друго събитие Пълно лунно затъмнение, заради което ще се наблюдава ефектът Кървава месечина.
image

 По думите на Горанов другата опасност идвала от факта, че българинът се намира на ръба в писхо-емоционално отношение. „Много хора живеят зле, гладуват, не могат да си плащат сметките или са заборчлели на банки и роднини. Опасявам се, че това събитие може да доведе отчаяните до неразумни стъпки в агресия навън или навътре“, заяви Горанов.

 Учените обясняват, че дискът на спътника на планетата ни ще ни изглежда с около 14% по-голям от обичайното заради максималното сближаване на Земята и нейния естествен сателит. Всичко това даде повод за появата на много апокалиптични прогнози, тъй като в християнките текстове небесните тела вещаят съдбоносни събития.

 През юли и август сред редица християнски секти в САЩ и страните от Запада започна бързо да се разпространява „пророчеството“ на пастор Джон Хаги (John Hagee), основател на църквата на Крайъгълния камък. Той предсказва падането на метеорит и настъпването на край на света именно през септември 2015 г. Пасторът направил пророчеството въз основа на библейски текстове. Други протестантски фактори, пък вещаят начало на трета световна война.

 Руски сайтове също изтъкват, че е възможен атентат на държавен глава от планетарна величина като Владимир Путин. На 28 септември пък е планирано участието на над 150 държавни и правителствени ръководители в асамблея на ООН. Има опасения, че там с един замах могат да бъдат затрити много важни фактори с поставеното на взривно устройство от страна на ислямисти.

 Подобно приближение на Луната е имало точно преди 30 години през 1982 г. Случайно или не, ако погледнем назад, тогава наистина се случват редица кръвопролитни събития. На 19 март започва и Фолклендската война между Великобритания и Аржентина за контрол над едноименните острови в Южния Атлантически океан. През юни същата година израелските сили нахлуват в Ливан. В операцията, наречена „Мир за Галилея“, към Бейрут се насочват 2000 израелски танка, 10 хил. армия, 1000 самолета и 500 военни кораба.



Тагове:   луна,   кървава,


Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2618224
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 953
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930