Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2015 09:23 - Необикновените места на Крим с печат „строго секретно”
Автор: mit777 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1822 Коментари: 1 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Крим през цялата си история винаги е привличал хората като магнит. И работата не е само в неговото стратегическото местоположение
image

Крим е също така най-мощната енергийна точка на картата на Земята, толкова силна, колкото и Тибет.

По времето на Съветския съюз, Крим се смяташе здравословния курорт на целия СССР, където всяка година много съветски граждани лекуваха здравето си. Всежият въздух с миризма на бор в съчетание с морския бриз, пропит с йод, има чудотворно въздействие върху цялото тяло.
image

Въпреки това, не само местният климат е способен да подобри здравето. Кримският полуостров с право се смята за място на силата, където хората често идват в търсене на просветление и духовни практики. Той е много популярен сред различните школи по йога и медитация.
image

Може би една от най-известните аномални зони на Крим, където има безкраен поток от поклонници, е нос Меганом, който се намира между градовете Судак и Феодосия. Вадим Журавлев, учител по йога, споделя своите впечатления от престоя си на това място:

- Това е уникално място с много светла енергетика. То е идеално за занятия по йога и продължителна медитация. Освен всичко друго, там може да сънувате пророчески сънища.

За Меганом винаги е имало много слухове. Например, смята се, че екстрасенските способности тук се изострят и тук можете да видите миражи. Интересно е, че древните гърци са били абсолютно сигурни, че именно на Меганом се намира входа в царството на Хадес. Неслучайно, както твърдят местните, тук можете да се свържете с духовете на мъртвите.
image

Но всичко това е любопитно, но ако сте склонни да вярвате в отвъдния живот и в други чудеса. Ако се придържаме към научните доказателства, потвърждаващи, че мястото е необикновено, можем да дадем следния пример. Доскоро едно от военните подразделения, разположени близо до Меганом, провеждаше поредица от изследвания, класифицирани като „строго секретно” относно геомагнитните аномалии на тази територия. Какви експерименти са провеждали тук военните, не е известно. Ясно е само, че не са искали да разгласяват това, което се случва - по време на проучванията нос Меганом беше затворен за всякакви посещения.
image

Нос Меганом е само едно от необичайни места в Крим, но има и други. Това са легендарната „Долина на привиденията – Димерджи, тайственият нос Ая, мрачната Мечешка планина - Аю-Даг, зловещият изгаснал вулкан Кара-Даг и загадъчният кримски Стоунхендж. Всички тези места заслужават внимание. И ние задължително ще ви разкажем за тях.

Необикновената енергетика на Крим

image





Гласувай:
12



1. bezistena - Крим е изконна Българска земя, з...
18.06.2015 01:34
Крим е изконна Българска земя,застроена от Българските феноменни мега–енергетиции и строители с огромни мегалитни скални светилищни съоръжения и комплекси.
Автентичните документи за Българската им собственост и светилищен характер са засекретени чрез Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,

и се съдържат в топонимните наименования,които Декодиращата програма разсекретява веднага:

КРИМ=Кая(скала,скално светилище) на Мария–
мегалитно скално светилищно изкуствено построено съоръжение на Мария Магдалена, последното Новозаветно аватарно проявление на Българската Богиня Диана,която е Великата Богиня Майка,или Богиня Ма(Мама,Майка),Съдемиург и Сътворец на Българския Бог Отецчието последно аватарно явяване пред хората е като Исус Христос,Съпругът на Мария Магдалена.

КРИМ=Кан(Жреци) на Мария–
генетични феноменни потомци на Мария Магдалена,жреци и оператори на светилищата

МЕГАНОМ=ГАНМЕМО=Ган,хан,Кан(Жрец) на МаМа=Ган(Жрец) на Мария Магдалена
СУДАК=Кан(Жрец) ня Иса и Диана
ФЕОДОСИЯ=Богиня Диана и Иса
ДИМЕРДЖИ=Диана Мадара и Ежуа
КАРА ДАГ=Ган,Хан,Кан(Жрец) от Тракия

Всички топоними са първоразрядни свещени анаграмни комбинации от именната и титулна
матрица на Исус и Мария Магдалена,които са съставени с прецизна математическа точност по правилата и технологията на Свещения шифър!

Поздравления за прекрасните изследователски материали,приятелю,за развитието на изследователския процес на които ти предлагаме да приложиш Шифъра–ще останеш изумен и възхитен от резултатите!
Бъди благословен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2600474
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 952
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031