Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2014 08:25 - Истинският Йерусалим е под Пловдив
Автор: mit777 Категория: Туризъм   
Прочетен: 3395 Коментари: 1 Гласове:
18

Последна промяна: 03.08.2014 08:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Над Голгота, на която е разпънат Исус, е амфитеатърът image

Пловдивските тепета са едно от най-мистичните места на България. Това обаче не пречи днес към тях да има напълно безразлично отношение, което се проявява в престъпна небрежност, водеща до унищожаване. Известните могили в Пловдив вече не са седем, а пет, тъй като две от тях са разбити за строителен материал. Останалите пък се затрупват с все повече бетон, което рано или късно ще доведе до пълното им съсипване. Една от легендите свързва седемте пловдивски тепета с извънземни цивилизации. Преди много, много хиляди години по-развити от хората същества ги построили като ориентири за своите кораби, които кацали на Земята. Тепетата били част от голямата земна мегалитна карта, показваща пътя на космическите чинии и уравновесяваща магнитните полюси на планетата.

 Друга легенда пък сочи, че под тях има подземни градове. Бившето ченге Милан Миланов в книгата си, посветена на подземията на България, твърди, че именно под тепетата е древният библейски Йерусалим. 
Според него под тепетата в Пловдив има два подземни града. Единият, който е бил винаги под земята, е изграден от друга цивилизация преди повече от 20 000 години. Вторият е затрупан от свличащите се камъни и пръст. В подземните градове се влиза от три места, но още не дошло времето те да бъдат открити. Преди 20 000 години тепетата в Пловдив са били високи хълмове, а градът е бил разположен в подножието между тях. Над Йерусалим е имало красиви въздушни мостове, които са свързвали отделните хълмове. Бил е красив град, но е разрушен от силни трусове.

 Подобни твърдения днес звучат като фантасмагории. Те обаче имат своето продължение. Мостовете се срутили и затрупали за вечни времена - хора, животни и постройки. Останали са единствено високите части на хълмовете, които днес представляват прочутите тепета на Пловдив. Миланов хвърля още една сензация - че истинската Голгота, на която е разпънат Исус Христос, се намира някъде под пловдивския амфитеатър. Царица Йоанна изнесла с вагони съкровища от пещера

 Един от митовете около българското царско семейство преди 9 септември 1944 г. е свързан точно с подземен град, пълен със съкровища. Описанието, което се предава от уста на уста, много прилича на пещерата на Али Баба. Твърди се, че тя е в местността Бужурица във Видинско. Когато напускала България през есента на 1946 г., царица Йоанна отишла там и по теснолинейката, която била построена, изнесла цял вагон скъпоценности. Комунистическите лидери получили достатъчно от тях и затова пуснали царицата да си ходи с останалото и с децата, разказва легендата. Но това, което Йоанна изнесла, било нищожно в сравнение с останалото в подземния град. От десетилетия иманяри се опитват да намерят тези митични съкровища. Но безуспешно. Говорят, че каменни стълби водят към огромна мраморна зала. Входът към нея се пази от огромна змия. Освен нея имало и други препятствия и те много приличали на тези, които преминава филмовия Индиана Джонс. Затова само посветен в тайната на подземието можел да достигне до него. Тунелът на бъдещето е в Перперикон

 Варненската ясновидка Гергана Герасимова е сигурна, че тайните на Перперикон тепърва ще се узнават от българите и от света. Тя е сигурна, че под Перперикон има четири подземия. В едно от тях има зала и малко езерце. Водата извира от голяма дълбочина и е със специфични свойства. При досега й с определени кристали се получава връзка с други светове и цивилизации.

 Под Перперикон се намира много мощна четириъгълна пирамида, чието излъчване се усеща не само в района, но и на по-голямо разстояние. Направена е от многопластов кристал с втъкани фини златни нишки, които имат ролята на кръвоносна система за пирамидата. По тях циркулират в строго определен ред, посока и интензитет енергийните потенциали, произвеждани и излъчвани от пирамидата. От четвъртото подземие през добре прикрит вход се навлиза в широк тунел, отвеждащ до подземен град на атлантите, който от своя страна има връзка с подземен град още от времето на цивилизацията на лемурите.

 В едно от подземията под Перперикон има зала със златни стени. На едната са нарисувани две слънца - едното е нашето сегашно слънце, другото е второто слънце, което Земята ще има един ден. Има нещо като улей, който влиза под земята и няма край, бездънен тунел, отиващ в друго измерение, където е другото слънце. Под Перперикон се намира тунелът за бъдещето.

 http://www.marica.bg/подземен-град-пази-тайни-под-тепетата-news80466.html

http://www.plovdivmedia.com/71494.html  



Тагове:   Пловдив,   ерусалим,   Голгота,


Гласувай:
18



1. injir - Дано да не сме Йерусалим, че ще до...
04.08.2014 15:55
Дано да не сме Йерусалим, че ще дойдат евреите, а след тях и палестинците... А след тях и 40-годишната им безкрайна война.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2621999
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 953
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930