Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2015 11:37 - Телепортацията – възможна! Извадки от секретни доклади
Автор: mit777 Категория: Технологии   
Прочетен: 1744 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 27.04.2015 11:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Човешкият мозък е едно от най- сложните известни устройства. Той се нуждае от големи количества енергия. Макар да представлява едва 2 % от теглото на нашето тяло, той използва около 20 % от запасите му и 20 % от енергията му- и произвежда около 20 % от топлината му. Една от заблудите е именно тази, която ти каза, че човек използва определен ( малък процент ) от мозъка си. Тази заблуда вече е в обръщение близо век и продължава да се разпространява.  Тази заблуда е развенчана, благодарение на новите технологии за сканиране ( като поситронната емисионна темография и др.), които могат да покажат метаболизма на мозъка. При всяка дейност, извършвана от човек, ( имам в предвид хранене, четене, ходене и т.н), ние използваме само малка част от мозъка си- но в течение на денонощието целият ни мозък ще светне на скенера. Най- вероятно, ако използваме целия си мозък едновременно, има вероятност да получим силен епилептичен припадъ
image  image

В доклад на астрофизика Ерик В. Дейвис са обобщени някои експерименти, в хода на които са изучавани явлението телепортация и други телекинетични способности, пише EpochTimes.

В хода на опитите станало ясно, че хората могат с помощта на съзнанието (или по друг необясним начин) да огъват метал, да вадят предмети от затворени контейнери и да правят удивителни неща.Този доклад, озаглавен „Изследване на физиката на телепортацията“ бил подготвен с подкрепата на ВВС на САЩ.
image

Телекинезата е способност да се въздейства на физически обекти с помощта на съзнанието. Телепортацията пък е форма на телекинеза, когато обектите се придвижват на разстояние мигновено. Ето някои от описаните в доклада експерименти.
Какво е Телекинеза?

Огъване на лъжици като в „Матрицата“

Полковникът в оставка Дж. Б. Александър се изказвал ласкаво за аерокосмическия инженер Джак Хук за „овладените от него способности към психокинеза“, пише д-р Дейвис.
Хук учил хората как да огъват лъжици или вилици с помощта на съзнанието си. Демонстрацията се провеждала под наблюдението на правителствени научни съветници и високопоставени военни. Те се провеждали в Пентагона, като металните предмети се огъвали без използването на видима физическа сила, обяснява Дейвис.

Китайски деца със способности за телепортация?

През 80-те години в Китай се появили много деца с необикновени способности. Някои от тях участвали в опити, ръководени от научната комисия към отбранителното министерство на страната. Според научните списания от това време децата успешно премествали неголеми предмети през физически бариери, без дори да се докосват до тях.

Първите опити от подобен род били публикувани в сп. „Ziran Zazhi“ през 1981 г. в статия, озаглавена „Някои експерименти по преместване на обекти с помощта на необичайните способности на човешкото тяло“.
ТАЙНИ. ТЕЛЕПОРТАЦИЯ. ПАРАЛЕЛНИ СВЕТОВЕ

По време на опитите децата премествали малки предмети, например часовници, на разстояние няколко метра, без да ги докосват. Сред телепортираните предмети имало мини радиопредавател. Той предавал радиосигнал, за да могат ръководителите на опита да проследят какво се случва с него по време на телепортацията. Когато тя протичала, сигналът бил много слаб, което свидетелствало, че той се намирал в изменено състояние.

Резултатите от втората серия експерименти били публикувани в китайското списание „Somatic Science“ през 1990 г. То се издавало от Института по аерокосмическа медицина в Пекин. За контрол над движението на обектите било използвано високоскоростно фото- и видеозаснемане.

Китайските изследователи съобщили, че в хода на различни опити предмети просто изчезвали от запечатаните контейнери и се появявали на друго място. Дейвис описва експериментите като успешни и проведени под стриктния контрол (с използването на сляп метод и двоен сляп метод).

Защо ВВС се интересуват от психокинезата?

Способността да се контролира материята с помощта на съзнанието може да стане мощно оръжие по време на война. Д-р Робърт Ян, декан от инженерната школа на Принстънския университет, е провел много експерименти, демонстриращи, че материята може да се контролира с помощта на разума.

Той посещавал събрания, посветени на психокинеза, във военноморска изследователска лаборатория през 80-те години и „предупреждавал, че военните противници може да приложат психокинеза, за да накарат американските пилоти на изтребители да загубят контрол над самолетите и да предизвикат катастрофа“.

Американското правителство в продължение на десетилетия осъществявало програма по използване на дистанционно наблюдение, която била прекратена от президента Бил Клинтън през 1994 г. и разсекретена през 1995 г.

Майор Ед Дам участвал в тази програма и днес организира курсове, където обучава желаещите да придобият способности за ясновидство. На сайта му е описана ефективността от тези способности

http://vbox7.com/play:f04cfb1425?













Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2602272
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 952
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031