2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. deathmetalverses
14. tota
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. mimogarcia
8. samvoin
9. bateico
10. sekirata
Рецепта:
1 пакет кори „Фамилия“
1 малка газирана вода /половин литър/
300 – 400 гр. сирене
5, 6 яйца
3 с.л. олио
3 с.л. кисело мляко /основната рецепта е без него/
Приготвяне:
Разбиваме яйцата в купа, прибавяме сиренето, газираната вода /без един пръст /, олиото и киселото мляко.
Отделяме един лист от корите, останалите разделяме на две половини. подмазваме тавата и започваме зареждане на първия ред.
Вземаме един лист и започваме да събираме краищата, така че да се образува розичка.
Като наредим реда, заливаме с почти половината смес с малък черпак.
Редим втория ред и пак заливаме. Слагаме отгоре последния лист и заливаме с малката останала част от сместа.
Слагаме баницата да я печем в загрята фурна на 180гр. за около 50, 55 минути. По време на печене, като започне много да се зачервява, слагаме лист какъвто имаме под ръка да покрием баницата,за да не изгори.
След като извадим баницата, веднага я обръщаме върху 3 купички. Хубаво е тях да сме ги приготвили предварително и с изваждането на баницата, веднага да я обърнем.
След 20 минути обръщаме и сервираме.
Баницата е хубаво да се пече в тава с по – висок борд. По време на печенето тя постоянно се надува и трябва да има място да се побере.
Годишнина от смърта на Гунди и Котков - ...
Впечатляващо: Голд Коуст - златният бряг...