Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2015 15:20 - Проф. КЕН ДЖОНСТЪН: НА ЛУНАТА БЯХА ОТКРИТИ РУИНИ ОТ ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД И ТЕХНИКА ЗА КОНТРОЛ НА ГРАВИТАЦИЯТА
Автор: mit777 Категория: Новини   
Прочетен: 1970 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 12.07.2015 01:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Бивш служител на НАСА твърди, че на лунната повърхност са били открити “древни руини от изкуствен произход” и неизвестна досега техника за контрол на гравитацията.
В продължение на 40 години правителството на САЩ е пазило в тайна данните за това, какво действително са намерили американските астронавти, които са кацали на Луната.
Потулената истина за откритията на Луната
image  image
Бившият шеф на фотографския отдел на лунната лаборатория на НАСА проф. Кен Джонстън каза, че има снимки, с които може да докаже, своите твърдения.
Според Джонстън, на фотослужбата е било наредено да унищожи всички снимки на обекти, открити на Луната, но той, в нарушение на заповедта, тайно е запазил няколко снимки, които ще бъдат показани по време на пресконференция във Вашингтон.
Заедно с проф. Джонстън на пресконференцията ще говори и бившият консултант на НАСА, известен в САЩ популяризатор на различни “космически мистерии” – Ричард Хоугланд. Хоугланд и Джонстън също така възнамеряват да представят документи, доказващи по тяхно мнение, въпреки общоприетите представи за гражданското естество на дейността на НАСА, че главната американска космическа агенция всъщност е прикрито “отбранително ведомство на САЩ”,
създададено с идеята без контрол от страна на Конгреса да засекретява важна научна и техническа информация.
image  image
Според Хоугланд американските астронавти са могли тайно да доставят от Луната на Земята образци от “много напреднала технология”, поради което водещи страни в света, след почти 30 години почти никакъв интерес към Луната, сега отново могат да бъдат въвлечени в нова лунна надпревара. .
“Благодарение на невероятните технологични открития, които според нашите данни НАСА е направила на Луната по време на програмата „Аполо”, доставила на Земята и след това държала в тайна цяло едно поколение, тази нова надпревара ще има изход, който, за разлика от първата (космическа) надпревара между САЩ и СССР за политически престиж преди 50 години, ще определи съдбата на всяко човешко същество на Земята,“ – се казва в изявление на Хоугланд, който в годините на програмата “Аполо” е научен съветник в телевизия CBS.
image
Хоугланд и Джонстън не изключват, че САЩ сега неслучайно форсират старта на новите “совалки”, за да се върнат към тази програма и да преминат към новите космически кораби Constellation, които ще позволят на НАСА да кацне на Луната, като се отчита, че Русия също обяви, че планира да изпрати астронавти на Луната до 2025 г., както и да изгражда база там.
Изумителната истина за лунните градове! /Изтекли секретни снимки
“Откъде е това международно внимание към лунната програма в 21-ви век, след като повече от 30 години луната напълно бе игнорирана? Може би “Аполо” намери на Луната “нещо” много важно, което НАСА е забравила да ни каже “ – се казва в прессъобщението.
image  image
US-астронавти открили на Луната руини от сгради
Хоугланд е съавтор на книгата “Тъмната мисия – тайната история на НАСА”, в която заявява, че заедно с лунните находки, американската космическа агенция крие някои други тайни, включително, например, откритите през 1976 г. от безпилотния апарат “Викинг” микроби на повърхността на Марс.
image
В същото време друг съавтор на книгата – консултантът по аерокосмически инженерни технологии Майкъл Бара в отделно съобщение за печата признава, че известният в САЩ и в чужбина експерт по космоса и научен наблюдател Джеймс Oберг от NBC е разкритикувал твърденията на Джонстън за запазените от него лунни снимки.
image

В свое възмутено послание до Лабораторията за изследване на реактивното движение, Oберг нарича изявлението на Джонстън за НАСА “луди обвинения”.
Експерт от НАСА: На луната има следи от извънземни
Нито един официален представител на САЩ не коментира засега твърденията на Джонстън за запазените от него лунни снимки.
ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:
Въздействие на НЛО върху земната техника




Гласувай:
12



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2594688
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 952
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031