Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2014 11:26 - Митичната "Зона 51"
Автор: mit777 Категория: Новини   
Прочетен: 7165 Коментари: 1 Гласове:
20

Последна промяна: 21.07.2014 11:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  “ЗОНА 51: СВРЪХСЕКРЕТНИЯТ КОСМОДРУМ  ЗА НЛО” РАЗКАЗВА ЗА РАЗСЕКРЕТЕНИТЕ ТАЙНИ НА ТАЗИ МИТИЧНА ЗОНА, ЗА ЧИЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ ДОСЕГА НИКОЙ НЕ ПРИЗНАВАШЕ

Животът на планетата Земя, а и във Вселената,  все още си остава една голяма тайна. Може би точно в тази тайна е скрита надеждата на човечеството за безсмъртие и контакт с други цивилизации.

Все още не е ясно дали т. нар. неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са инзвънземни космически кораби, или са летящи апарати, които се произвеждат в САЩ, Русия или друга точка на земята. Всеки опит да се докоснем до тази тайна е съпроводен с куп дезинформация и ехидни усмивки. Такава е ситуацията и около нашумялата, но продължаваща да бъде забулена в тайна “Зона 51”.

Знае се, че “Зона 51” (Area-51) е американски свръхсекретен военен полигон, разположен в местността Грум Лейк (Groom Lake) между градчетата Аламо и Рейчъл в Южна Невада, на около 90 мили от Лас Вегас. Намира се в 51-ви квадрант на военно-въздушната база Нелис, оттам и името “Зона 51”. Едни от основните дейности в зоната са проектиране, създаването  на нови летателни апарати и пробни полети с тях  и изучаване на чужди военни самолети, хеликоптери и оръжия.
image

Базата е обявена за забранена зона и всички автомобили, които пътуват наблизо, са  зорко наблюдавани от военни постове по хълмовете. Съществуват пътни знаци, които предупреждават, че фотографирането е забранено и че се стреля без предупреждение  по силата на акт от 1950 г. за вътрешната сигурност (1950 McCarran Internal Security Act). Пътят № 375 в района се нарича “Извънземната магистрала” (Extraterrestrial Highway). В периода от 1957 до 1968 г. тук са проведени поне 4 документирани ядрени опита.По-голяма част от хората, които работят в зоната, се транспортират на работа и се извозват обратно с чартърен самолет от Лас Вегас. Поради строгата секретност, нищо не може да напусне района – нито отпадъци, нито поща, нито хора. Единственото, което понякога живеещите в района или преминаващи туристи наблюдават, са странните светлини през нощта или летящи обекти. Дълго време самото правителство отричаше съществуването на “Зона 51”. Заради пазенето в тайна на всички дейности в базата постепенно възникват различни конспиративни теории. Най-популярната от тях е, че правителството изучава катастрофирали извънземни космически кораби и други НЛО, както и извънземни същества.

В най-секретната военна база на територията на САЩ се пазят най-големите тайни на човечеството.
image

Доскоро правителството на САЩ и Пентагонът не признаваха, че “Зона 51” съществува. Но по един или друг начин през последните години всички големи загадки, касаещи най-вече НЛО (в това число “Маджестик-12” и Розуел), неизбежно се свързваха с тайнственото място, наречено “Зона 51”.▶ 10 неща, които не знаете за Зона 51 / VBOX7
“Зона 51” е неофициалното име на американската военна база, разположена в пустинята в щата Невада, близо до Лас Вегас. От редките некодирани снимки на базата показват  няколко хангара  и къси самолетни писти. Официално “Зона 51” се води част от голямата база на ВВС на САЩ, наречена “Нелис Еър Форс Бейс”. Заради голямата секретност на онова, което се случва там, както и поради факта, че американското правителство признава под сурдинка нейното съществуване, “Зона 51” се е превърнала в постоянен герой във всички конспиративни теории, че правителството на САЩ крие от обществеността информация за срещите, които е провеждало и продължава да провежда с представители на извънземна раса.
image
Едно от малкото неща, които се знаят със сигурност, е, че в “Зона 51” освен военни работят и някои от най-сериозните учени в Съединените щати. Всяка сутрин цивилният екип, чиято анонимност се пази стриктно, се качва на самолет “Боинг” на летището в Лас Вегас и откарва служителите до секретната база. В края на деня мъжете и жените се връщат в столицата на хазарта с едно-единствено условие – че веднага ще забравят какво са видели и никога няма да разкажат какво са работили в “Зона 51”. И все пак някои проговарят…












Тагове:   НЛО,   база,   САЩ,   секретна,   зона51,


Гласувай:
20



1. ivo1 - Нищо ново и по-вече от това което ...
22.07.2014 14:35
Нищо ново и по-вече от това което вече знаем! Изглежда сме научили доста повече от хора, лишили се от живота си за да станат тия тайни известни и на обществото! По принцип не е правилно да се крие от обществото поради простата причина,че тия неща така или иначе съществуват и знаещия човек ще е много по малко изплашен в необичайна обстановка! Така, че криенето на истината е престъпление срещу обществото и цивилизацията на земята като цяло.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2616535
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 953
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930