Постинг
10.02.2016 13:17 -
Джинджифилът
Автор: mit777
Категория: Други
Прочетен: 2155 Коментари: 3 Гласове:
Последна промяна: 10.02.2016 14:08
Прочетен: 2155 Коментари: 3 Гласове:
2
Последна промяна: 10.02.2016 14:08
Ароматният джиндифил е съкровищница от В витамини,фолиева киселина, витаминС
магнезий, калций, желязо, калий,натрий,фосфор ,цинк.Една малка доза джинжифил разрежда кръвта и така мозъкът по-добре се снабдява с кислород.Джинджифилът - това е нещо полезно,задължително за хората занимаващи се с интелектуален труд.
Резенче в чаша чай или четвърт чаена лъжичка джинджифил на прах мобилизират мозъка.А за настъпващата грипна епидемия има една чудесна рецепта на Лечителя
Петър Димков-вземат се по три глави български чесън и лук,три супени лъжици настърган корен от джинджифил и толкова хрян,3 люти чушки и ябълков оцет.Хрянът и джижджифилът се поставят в сух буркан,прибавят се нарязаните на ситно лук,чесън и чушлетата..Цялата суха маса трябва да заеме 3/4 от обема на буркана.Долива се догоре с оцет.затваря се с капачка и се разклаща добр.Държи се на стайна температура две седмици,като всеки ден се обръща с дъното нагоре поне веднъж.След 14 дни се прецежда и настойката се прибира в хладилника.При заболяване от грип се вземат от настойката по две супени лъжици три пъти на ден- с течността се жабурите и после я поглъщата.Профилактично това се прави веднъж дневно- вечер.
Остатъка от преработените продукти може да използвате като добавка на печено или варено месо и подправка за пресни салати
магнезий, калций, желязо, калий,натрий,фосфор ,цинк.Една малка доза джинжифил разрежда кръвта и така мозъкът по-добре се снабдява с кислород.Джинджифилът - това е нещо полезно,задължително за хората занимаващи се с интелектуален труд.
Резенче в чаша чай или четвърт чаена лъжичка джинджифил на прах мобилизират мозъка.А за настъпващата грипна епидемия има една чудесна рецепта на Лечителя
Петър Димков-вземат се по три глави български чесън и лук,три супени лъжици настърган корен от джинджифил и толкова хрян,3 люти чушки и ябълков оцет.Хрянът и джижджифилът се поставят в сух буркан,прибавят се нарязаните на ситно лук,чесън и чушлетата..Цялата суха маса трябва да заеме 3/4 от обема на буркана.Долива се догоре с оцет.затваря се с капачка и се разклаща добр.Държи се на стайна температура две седмици,като всеки ден се обръща с дъното нагоре поне веднъж.След 14 дни се прецежда и настойката се прибира в хладилника.При заболяване от грип се вземат от настойката по две супени лъжици три пъти на ден- с течността се жабурите и после я поглъщата.Профилактично това се прави веднъж дневно- вечер.
Остатъка от преработените продукти може да използвате като добавка на печено или варено месо и подправка за пресни салати
ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД - УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ.Ето и рецептата: - два по-големи
корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното
ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед - сместа се
консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална
Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни... -
ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА. СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА
ПЕРИОД 40 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ
ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата
с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 2 ЛИМОНА ИЗСТИСКАНИ РЪЧНО ТАКА ПРИ
ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!СЪЩО СЕ ДОБАВЯ ЕДНО ПАКЕТЧЕ КУРКУМА 30 ГР ПРИ ВСЯКО
ПРАВЕНЕ!!!!ЛИМОНА СЕ РАЗРЕЗВА НА ПОЛВИНА И СЕ ИСТИСКВА С РЪКАТА КОЛКО
СОК ПУСНЕ КОРАТА И ДРУГОТО СЕ ИЗХВЪРЛЯТ!!!!
цитирайкорена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното
ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед - сместа се
консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална
Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни... -
ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА. СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА
ПЕРИОД 40 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ
ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата
с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 2 ЛИМОНА ИЗСТИСКАНИ РЪЧНО ТАКА ПРИ
ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!СЪЩО СЕ ДОБАВЯ ЕДНО ПАКЕТЧЕ КУРКУМА 30 ГР ПРИ ВСЯКО
ПРАВЕНЕ!!!!ЛИМОНА СЕ РАЗРЕЗВА НА ПОЛВИНА И СЕ ИСТИСКВА С РЪКАТА КОЛКО
СОК ПУСНЕ КОРАТА И ДРУГОТО СЕ ИЗХВЪРЛЯТ!!!!
За приготвянето на полезния чай от джинджифил са Ви нужни:
¼ настърган корен от джинджифил (в краен случай може да я замените с 1 ч.л. джинжифил на прах)
¼ настърган корен от куркума (в краен случай може да я замените с 1 ч.л. куркума на прах)
10-20 мл кокосово мляко
1 ч.ч. вода
1 ч. л. мед
Докато ври водата добавете настърганите джинджифил и куркума. Оставете така да къкри в продължение на 7-10 минути. Като отстраните от огъня, добавете малко мляко. Прецедете чая и добави мед на вкус, след като течността се охлади малко. Наслаждавайте се на добро здраве с полезния чай!
цитирай¼ настърган корен от джинджифил (в краен случай може да я замените с 1 ч.л. джинжифил на прах)
¼ настърган корен от куркума (в краен случай може да я замените с 1 ч.л. куркума на прах)
10-20 мл кокосово мляко
1 ч.ч. вода
1 ч. л. мед
Докато ври водата добавете настърганите джинджифил и куркума. Оставете така да къкри в продължение на 7-10 минути. Като отстраните от огъня, добавете малко мляко. Прецедете чая и добави мед на вкус, след като течността се охлади малко. Наслаждавайте се на добро здраве с полезния чай!