Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2010 13:45 - КЪДЕ СИ, БЪЛГАРИНО?
Автор: ivofranz Категория: Други   
Прочетен: 5542 Коментари: 12 Гласове:
6

Последна промяна: 26.01.2019 23:42


Къде си, Българино? – В отпуска по „мъжество” се криеш зад панталона на жена си, кротко бършеш нааканото дупе на сина си, и заврян в чужда къща чакаш одобрителния възглас на строгата си тъща!

Къде си, Българино? – Продаваш Господа и Православната си Вяра, безволево приемаш ереси, езичество, ислям и чакаш с предателско покорство одобрителния, поробващ звън на "инвеститорските" - мюсюлмански и еврейски - сребърници!

Къде си, Българино?
– Отказваш се от Отечеството и Рода си, потурчваш се безропотно омаян от телевизионни сериали, лъжи и лицемерен комшулък, защото чакаш с нетърпение одобрителния асимилационен възглас на Европа!

Къде си, Българино? – Забравяш Божието Слово и езика си, децата ти, без срам, не могат вече на български да пишат, ще сменяш Вазова и Ботьова и турски паметници ще издигаш, защото чакаш одобрителния възглас на новата Османска Турция!

Къде си, Българино? – Оставяш своята България и своя древен род, бягаш в света и искаш да си не българска червена роза, а генно-модифицирано лале, което чака одобрителния, ароматизиращ възглас на Централната Лаборатория в Брюксел!

Къде си, Българино? – Търпиш безропотно вече двадесет години престъпленията на тези политици, които изнасилват свободната ти воля пред целия човешки свят, и чакаш одобрителния възглас - че си герой, а не проститутка - от своите деца!

Къде си, Българино?
Къде си, Създателю на общества и народи? Къде си, Строителю на Царства и Държави? Къде си, Сеячо на Писменност и Култура? Къде си, Воине на Вярата и Светлината? 

Къде си, Българино?…Май няма те днес…Удави те тинята на демокрацията. Разложен си в консуматорското блато! Помилуй го, Господи и благослови онзи, който ще се роди в Твое Име и ще заживее за Твоя Слава и за чест на своя велик български род! Амин!    

Ивайло Франц
София,
19 януари 2010 година от Р. Хр.



 


Тагове:   народ,   Отечество,


Гласувай:
7



1. damnation - няма ли кой да направи добро на целия ...
04.02.2010 14:39
няма ли кой да направи добро на целия човешки род и да те прибере в психиатрична клиника ?
цитирай
2. ivofranz - от автора на "Къде си, Българино?"
04.02.2010 17:44
Точно се чудех къде ли са се дянали демоните и хулителите и ето!
Благодаря за мащабите, с които надаряваш моето нищожество! В един отговор (към статията "Православните не преговарят с дявола") описах разликата между нас и затова сега няма да се спирам на нея! Иначе, благодаря за сериозността, с която изследваш моето творчество и устрема, с който го пропагандираш - за разлика от тебе, аз зная истинската причина за това!...
Бъди благословен, човече!
Чака те дълъг и много страшен път!
Бог да ти е на помощ!

PS
Наскоро излезе една книга "Православна психотерапия" написана от един гръцки митрополит (надявам се да знаеш какво означава тази дума...). Работих тези дни по нея. Може да я прегледаш и ако не я изядеш, в изблик на демонична ярост или глад, може да помислиш върху написаното в нея! Нека нашият Всемилостив и Всеблаг Господ да благослови родителите ти, които са те кръстили в Светото Православие, за да може Църквата и останалите Православни да се молим за болната ти душа!...
Горко на Ангелската сила, която трябва да бди над тебе, нещастни човече...Ако един ден, макар и с крайчеца на сърцето си, почувстваш или разбереш какво означава да плаче Ангел... Никога повече няма да грешиш!...
Бог да ти е на помощ!
цитирай
3. анонимен - БРАВО
08.02.2010 17:56
Браво българино! Потърсии намери българите и го поведи. Те вече се изгубиха и асимилираха, метрополизираха и демонизираха! Но по-добре късно, отколкото никога! Дерзай и не се предавай!
цитирай
4. ivofranz - Амин!
12.02.2010 21:35
Дерзая и не се предавам! Няма да предам и Господа и Православната си Вяра! Няма да предам и Народа и Отечеството си! Не се предавам и няма да предам и вас! Ала не се предавайте и Вие! С нами Бог!
цитирай
5. konstant7 - Поздравления !
20.02.2010 01:12
Поздравления !
цитирай
6. ivofranz - Благодаря ти, konstant7!
21.02.2010 21:04
Благодаря, че подгрепяш поста и посланието му! Нека дерзаем за Бог, Род и Отечество! Бъди благословен/а!
цитирай
7. damnation - сериозност ? ти си достоен само за ...
02.03.2010 16:07
сериозност ? ти си достоен само за присмех и съжаление човече :)
цитирай
8. анонимен - Иво, то в България мъже не останаха ...
02.03.2010 20:43
Иво, то в България мъже не останаха бе! Комунистите изтребиха най-добрата част от тях, на друга съсипаха живота, а трета пропъдиха. Я се вгледай в т.нар. "мъже" на средна възраст - пияндурници, жалки страхливци, комплексари, които "доказват" силата си като си бият жените вкъщи - с една дума пълни нищожества. На това отгоре и с претенции, че били голямата работа. Дори и външно като ги гледаш грозотии с просташки вид и обноски. Разбира се, има изключения, но масовата картинка е каквато я описвам.
Но ако погледнеш логично, нещата си имат ясно обяснение: атеисти, смятащи, че са произлезли от маймуните, без Бога, хората действително се превърнаха в маймуни. Вгледай се в лицата и на мъже и на жени по улиците - трудно ще видиш човек с осанка. Приличат на прасета, псета, маймуни - нали са произлезли от тях, както вярват.
цитирай
9. ivofranz - Без Бога, човекът оскотява...
02.03.2010 22:25
Без Бога, човек оскотява и се превръща в демон! Така е! Точно затова не трябва да оставяме децата си без Бога! Не трябва да ги хвърляме в устите на бесовете със своето безбожие! Не трябва да предаваме Православната си вяра на мюсюлманите, масоните, сектантите, еретиците, атеистите и всички, които пряко служат на демона и на стратегията му - "разделяй и владей"! Не трябва да оставяме Рода и Отечеството си на разсипниците, престъпниците, политиците и еврократите! Не трябва да се отказваме от битката за Светлината на Живота! От битката за всеки човек и всяка душа търсеща съвършенство и Безсмъртие!
Родът на Българите е особено даруван от Светия Дух!
Българинът е с особен потенциал и сила, която ако не употребява за Слава Божия и спасение на човеците - жестоко страда! Страда, поради своето отстъпление от Светлината на Света - тъй като се притъмнява Духът му! Тъй като се отрича от това, което е, и което трябва да бъде в името Христово - творец, учител и воин на Светлината! Това е истината за българина! Това е истината за неговото оскотяване! За неговото безпрецедентно и несравнимо, спрямо другите родове, страдание и духовна, душевна и телесна болест...И докато не започнем да вървим по Бога и не започнем да бъдем това, което трябва да сме - оскотяването и обезумяването ще добива все по демонични черти!
Бъди благословена, сестро!
Нека дерзаем за Бог, Род и Отечество!
Време е да се пробуди воина Господен! Доста е сънувал...
Иде времето за бран, БЪЛГАРИ!!!
Не бойте се, защото С НАМИ БОГ!
цитирай
10. анонимен - Брате, искам малко да те коригирам, ...
03.03.2010 10:58
Брате, искам малко да те коригирам, ако позволиш :-) Христос изкупи целия човешки род, без изключение! Не само българите сме призовани към спасение и теосис, но целия свят. Има много достойни хора и в другите нации, нека бъдем реалисти. Ние не сме с нищо по-специални от другите - нито по-добри, нито по-лоши.
За ЕС си прав, това е една от структурите на бъдещия антихрист. Антихристът цели унищожаването на: християнската вяра, националната държава, образованието и семейството.
цитирай
11. ivofranz - Брате, мили, не става въпрос, че сме с повече от другите...
03.03.2010 13:39
Брате, мили, не става въпрос, че сме с нещо повече от другите - НЕ! Няма гордост (демоничност) в думите ми - опазил ме Бог! Става въпрос за това, че всеки Род има своята призованост, така както я има всеки човек на тази грешна земя! И точно в тази своя лична и родова призованост - мисия от Светия Дух озарена - родът и човекът би трябвало да се проявят на земята за слава Божия и тяхно спасение! Да! Родът може да отстъпи от своята мисия, както това сторваше еврейския род, за което и претърпяваше страшни страдания, докато накрая напълно не се отказа от своята призованост и предаде Спасителя!... С което сам се погуби!... И ето, подобно се случва и с българския род! Той цивилизова древния Изток. Продължи през Европа, където прие в пълнота Божието учение и Духовната вяра. Продължи да е творец, сеяч и воин Господен, но след величието си започна да отстъпва от призованността си, ведно с гърците, с които сами се подложихме на 500 години робски изпитания, за разлика от Руския род, който чрез Българския род получи Кръщението и Езика и Духовното и светско знание, но понеже не отстъпи от Бога, бе спасен от Него и от Пресветата Му Майка и стана Негов стожер в новите времена!
Брате, ясно е за всеки истинно вярващ човек, че е ЕДИН НАРОДЪТ БОЖИЙ! Но нека имаме предвид, че този НАРОД БОЖИЙ е съставен от различни РОДОВЕ, точно така, както СВЕТАТА СЪБОРНА АПОСТОЛСКА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ХРИСТОВА е ЕДИННО СЕМЕЙСТВО от много Поместни Автокефални Православни Църкви, всяка от която има свой облик пред Лицето Божие и служи на своя език в едно с Ангелските чинове! Та, именно това трябва да възвърне и нашия Български род! Трябва да възвърне своето достойнство пред своя Господ и Спасител! Като изпълни своето служение към Него и мисията, която има като легион от армията на войнстващата Земна Христова Църква, във войната с демона и неговите бесове и човеци, които му служат, за слава на Пресветата Троица и спасение на човеците!
Честит ти, национален празник!
За Бог, Род и Отечесво!
цитирай
12. анонимен - Ultimo Romano
03.03.2010 18:18
Е добре, така става :-) сега те разбрах по-добре. Честит празник и на тебе и един поздрав, достоен за мъж като теб:
http://www.youtube.com/watch?v=U53kkl3pY-E&NR=1
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivofranz
Категория: Лични дневници
Прочетен: 590526
Постинги: 234
Коментари: 941
Гласове: 474
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930